AOIP RAYOMATIC TC Termometru IR de la -20C pana la 500C

Garantie 12 Luni

Irtec Rayomatic TC - calitate inalta, cost redus, senzor infraroșu compact, care măsoară temperatura obiectelor și materialelor inaccesibile sau în mișcare. Temperatura țintelor de la -20 ° C până la 500 ° C cu un timp de răspuns remarcabil de 240 ms.

Modelele cu două fire transmit temperatura țintă ca o ieșire de 4-20 mA și oferă o soluție simplă pentru majoritatea aplicațiilor de măsurare a temperaturii fără contact.

Modelele cu patru fire transmit temperatura țintă ca 0-50 mV sau de ieșire termocuplu (tip J, K sau T), plus temperatura senzorului intern ca ieșire de 4-20 mA. Aceast a două ieșire poate fi utilizată pentru a se asigura că senzorul este operat în limitele temperaturii ambiante corecte și pentru a preveni deteriorarea cauzată de supraîncălzire sau suprarăcirii. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru a da o indicație aproximativă a temperaturii aerului din jurul senzorului.

Noul model cu 4 fire cu ieșire 0-50 mV are 3,2 mA, consum de curent extrem de scăzut si este ideal în aplicații alimentate cu baterii.

IP65 carcasă din oțel inoxidabil

RAYOMATIC TC

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs