EuroSMC LET-4000-R Trusa de injectie curent primar continuu (DC) reglabila pana la 5,000A

Garantie 12 Luni

LOGO EUROSMCLET-4000-R este proiectat sa realizeze teste de injectie de curent continuu, fiind folosit in special in industria feroviara pentru testarea releelor ultrarapide folosite la motoarele electrice ale locomotivelor. Unitatea este furnizata in 2 module: Modulul de Reglare si Masurare si un convertor curent alternativ/ curent continuu.

Modulul de Reglare si cel de Masurare realizeaza reglarea curentului continuu si este realizata cu un autotransformator cu reglare continua (Variac)  alimentat  din  reteaua trifazata , cu o putere de 8kVA si un transformator trifazic de 8kVA cu 2V putere nominala in bobina secundara. Un ampermetru incorporat si un cronometru furnizeaza informatii despre curentul injectat si despre timpul de functionare a releului testat.

 

CARACTERISTICI

  • Curent continuu de iesire 5000A, 8000W.
  • Acuratetea ampermetrului digital incorporat 0.5%.
  • Rezolutia cronometrului digital incorporat 1 ms.
  • Protectie termica si de scurt-circuit.

 

Modulul de conversie curent alternativ/ curent continuu redreseaza  curentul alternativ pentru a lucra cu unitatea mai sus mentionata. Semnalul este obtinut  intr-o forma de unda sinusoidala completa. Iesirile sunt realizate cu  2 racorduri dimensionate adecvat. Aceasta unitate contine de asemenea 2 sunturi de masurare, care ofera valoarea masurata ampermetrului situat in celalalt modul.

LET-4000-R Specificatii Tehnice

GAMA LET Prospect (EN)


EuroSMC Catalog General (EN)

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs