Megger INGVAR Echipament de injectie curenti primari

Garantie 36 Luni

megger logo

Acest sistem de testare este proiectat pentru testarea releelor de protectie si a intreruptoarelor. Acesta este de asemenea folosit pentru a testa raportul de transformare in interiorul transformatoarelor de curent, si alte aplicatii care necesita curenti mari variabili.

Sistemul este alcatuit dintr-o unitate de control si o unitate de curent. Cele doua sunt portabile, usor de asamblat si conectat.

Unitatea de control are multe caracteristici avansate - o secțiune de măsurare puternica, de exemplu, care poate afișa raportul de transformare, de timp, de tensiune și curent. Un al doilea canal de măsurare poate fi folosit pentru a testa un curent sau tensiune suplimentară. transformator de curent in care se transformă raportul, impedanta, puterea, factorul de putere (cos φ) și unghiul de fază sunt calculate și afișate pe ecran. Curentul și tensiunea pot fi prezentate ca procente din valoarea nominală. Functia de menținere îngheață citirile de scurtă durată pe afișajul digital atunci când sosește semnalul de tensiune sau de contact de la intrare de oprire, obiectul supus încercării întrerupe curentul sau injecție este oprită.

 

Caracteristici generale:

  • Cel mai avansat sistem de testare al curentilor de injectie primara, venit sa simplifice toate tipurile de comutatie si punere in functiune CT, grila de sol, testat intreruptoare
  • Curent de iesire de pana ala 5000A
  • Format din 2 unitati, fiecare de aproximativ 20kg pentru a fi mai usor de transportat
  • Functia unica I/30 permite curentuli sa fie presetat, folosind curent redus pentru a preveni incalzirea probei de testat, eleiminand astfel eronarea rezultatului.

 

INGVAR modele si accesorii incluse

ingvar fisa tehnica