EuroSMC Raptor CV-05 3-KVA Sistem de test de curent mare si tensiune inalta

Garantie 12 Luni

LOGO EUROSMCEchipamentul Raptor este format dintr-o unitate principala si un numar optional de unitati care permit executarea practica a punerii in functiune sau intretinerea statiilor pe echipamentul principal al instalatiilor electrice de tensiune medie si inalta. Utilizarea masiva a tehnologiei digitale si designul inovator transforma sistemul Raptor in cel mai portabil echipament disponibil, la un pret foarte atractiv .

Cea mai simpla configuratie Raptor aduna un set cuprinzator de resurse si functii de testare intr-un corp ultra compact portabil de 35 kg : unitatea principala, consola detasabila touch-screen, intrari de tensiune si curent, iesiri duble de tensiune/curent, intrare binara, si un amplificator digital de 3 kVA pentru o injectie de curent cu frecventa variabila de maxim 9500A. O mare diversitate de aplicatii poate fi realizata, inclusiv testarea timpului de declansare al intrerupatoarelor, verificarea integritatii impamantarii, analiza de saturatie a transformatorului, sarcina si raportul de transformare al transformatorului, si altele.
raptor

Pentru aplicatii cu curenti mari Raptorul implementeaza tehnica „injectarea curentului in cablu inserat in interiorul torului” care ii confera un aspect unic datorita torului care trecere prin centru. E nevoie doar de a conduce curentul prin conductor si de a atasa ambele capete ale dispozitivului testat. Pot fi utilizate mai multe cabluri in paralel pentru a mari sectiunea transversala, iar tensiunea poate fi crescuta usor prin infasurarea conductorului in jurul echipamentului.
Daca este necesara o putere suplimentara, pot fi adaugate unitati slave de 5kVA pentru a ajunge la puteri de injectie de pana la 18 kVA si curenti de maxim15.000 A. Aceste unitati comunica cu unitatea principala prin infrarosu, astfel incat nu sunt necesare conexiuni fizice. Software-ul integrat permite determinarea echipamentelor si cablurilor necesare pentru a obtine usor o anumita valoare de curent.
Testele care necesita un nivel mai mare de tensiune alternativa pana la 2000 V pot fi realizate prin adaugarea Raptor HV la echipament. Aceste functii includ evaluarea transformatorului de putere, test de izolatie, și măsurare tensiunii in trepte, printre altele. Raptor HV seamana cu celelalte unitati Raptor dar nu are torul central caracteristic modelelor cu injectie.
Indiferent de combinatia de unitate principala si unitatile optionale utilizate, intregul sistem Raptor este controlat ca un singur dispozitiv de consola de control din unitatea principala. Acest mic centru de comanda are o fata magnetica si implementeaza o colectie cuprinzatoare de teste preconfigurate, care pot fi personalizate si extinse de catre utilizator. Setarile personalizate si rezultatele testelor sunt memorate permanent pentru a putea fi descarcate ulterior la un PC printr-un port USB. Consola Raptor poate fi actualizata software prin Internet, folosind RJ-45 prin conexiune de Ethernet LAN.
Raptor este un sistem de injectie stabilizat, adica va compensa automat variatiile mici de sarcina si tensiune de alimentare, pentru a garanta valorile de test pe toata durata utilizarii lui. Designul sau compact si robust permite utilizarea de catre o singura persoana, iar conceptul modular evita necesitatea de a investi in echipamente protabile cu functii inutile sau de care nu veti avea nevoie.

 

Caracteristici:

  • Compact si usor
  • Roti integrate si maner
  • Iesire dinamica stabilizata
  • Multifunctional
  • Extensibil
  • Injectarea curentului in cablu inserat in interiorul torului
  • Teste preconfigurate
  • Memorare, descarcare si raportare de date
  • Conexiune la internet

 

EuroSMC RAPTOR configurare

 

EuroSMC Accesorii si pachet de livrare

 

RAPTOR MS Specificatii tehnice

RAPTOR HV Specificatii tehnice

RAPTOR HH Specificatii tehnice

RAPTOR PT Specificatii tehnice

RAPTOR SL Specificatii tehnice

RAPTOR Prospect (EN)


EuroSMC Catalog General (EN)


EuroSMC RAPTOR HH Specificatii tehnice (en)


EuroSMC RAPTOR HV Specificatii tehnice (en)


EuroSMC RAPTOR MS Specificatii tehnice (en)


EuroSMC RAPTOR PT Specificatii tehnice (en)


EuroSMC RAPTOR SL Specificatii tehnice (en)