Megger MIT300 250V, 500V Tester de izolatie

Garantie 36 Luni

megger logo

Testerele de izolatie Megger combina siguranta cu durabilitatea.

Create dupa cercetari amanuntite asupra nevoilor aratate de specilisti, noua gama MIT300 este nu numai durabil si usor de utilizat, dar include, de asemenea, un set complet de caracteristici proiectate pentru siguranta operatorului, chiar si in conditii de utilizare necorespunzatoare accidentale.

 

Gama include patru modele, asigurand o potrivire exacta pentru nevoile fiecarui utilizator, toate oferind descarcare automata a circuitului dupa testare, avertizare sonora si vizuala in cazul in care sondele de test sunt applicate unui circuit live, plus o caracteristica de test de inhibare, care functioneaza in mod automat in conditii de circuit sub tensiune.

Conforme cu IEC 61010-1 pentru utilizare in CAT III 600 V si furnizeaza toate facilitatile necesare pentru a indeplini cerintele curente de testare a izolatiei stabilite la editia curenta a regulamentelor de cablare IEE.

 

Toate instrumentele din noua gama asigura indicarea rezistenței de izolație de până la 999 Mohms, 200 mA testarea continuității, o continuitate buzzer-reacția rapidă, și facilități pentru nulling rezistența cablurilor de test. MIT300 entry-level oferă tensiuni de test de izolație de 250 V și 500 V, in timp ce modelele rămase permit testarea la 250 V, 500 V și 1000 V.

În plus față de caracteristicile de bază, mid-range MIT310 adaugă o funcție implicită voltmetru, în timp ce MIT320 completează aceste facilități cu un afișaj cu iluminare din spate, panou gama iluminat, alarma limită de izolație, măsurarea rezistenței, și un prag reglabil pentru buzzer continuitate. De asemenea, este MEG320 livrat cu o sondă de testare pentru mâini comutată de testare gratuită.

 

Testerele MIT310 MIT320 si MIT330 incorporeaza doua display-uri solide care simultan arata rezultatele testelor numeric si in forma un unui arc care simuleaza cu precizie functionarea unui contor analogic.

MIT330 ofera in plus posibilitatea de a salva rezultatele testelor in memoria interna. Peste 1000 rezultate pot fi salvate si descarcate pe un calculator atunci cand e nevoie.

Datele sunt stocate in memoria non-volatila, fiind retinute si atunci cand aparatul este oprit sau bateriile sunt epouizate.

Un numar de referinta poate fi selectat pentru o gama de rezultate, permitand testarea diferitor locatii cu aceleasi caracteristici de test, dar si separarea lor cu usurinta atunci cand sunt descarcate.

Un cod de bare de memorie actioneaza ca un indicator de combustibil care arata cat de multa memorie a fost deja utilizata. Rezultatele testului sunt descarcate in format CSV. In cazul in care sunt necesare certificate sau rapoarte, rezultatele pot si descarcate direct in Megger Professional cu o serie de caracteristici pentru a crea o doscumentatie profesionala finite.

Pentru utilizatorii care prefer un dispozitiv analog adevarat, Megger ofera MIT310A care are caracteristici similar cu MIT310 dar cu o miscare conventionala de bobina in loc de afisaj digital.

 

O sondă de testare comutată iluminat este disponibil ca dotare opțională pentru utilizare cu MIT320.

 

Caracteristici generale:

  • Extrem de usor de utilizat
  • Cauciuc tare de protective in jurul carcasei
  • Avertizare de circuit direct
  • Rezistent la interperii IP54
  • Sistem de protective si siguranta inteligent

 mit300 series pachet de livrare

mit300 series modele si accesorii

 

 

 

mit300 series tabel comparativ