Oros OR38 Analizor modular cu 32 de canale

Până la 32 de canale, OR38 este o sinteză de componente utilizate de obicei separat pentru măsurători: analizor, reportofon, conditionare într-un singur instrument portabil, bazat pe tehnologia Teamwork. Oferă capacitatea unui instrument de laborator avansat într-un pachet modular și robust. OR38 accelerează și vă garantează măsurătorile zilnice ale zgomotului și vibrațiilor pe utilaje industriale.

Orientat spre aplicații

Cu calculul și stocarea încorporate, OR38 este ideal pentru măsurătorile NVH on-line în vehicule cu înregistrare paralelă. OR38 îndeplinește cerințele privind dinamica rotorului la fața locului și diagnosticarea mașinilor atât pentru întreținerea predictivă, cât și pentru testele de acceptare. Cu capacitatea sa mare de calcul și numărul de intrări OR38 se potrivește perfect aplicațiilor de localizare a sunetului, cum ar fi holografia, beamforming.

Caracteristici principale
8 până la 32 de canale
Portabil: 8 kg (18 lbs)
Până la 40 kHz
Gama ± 40 V, 24 biți


Tehnologia muncii în echipă

OR38 beneficiază de cea mai recentă tehnologie Teamwork pentru a crește eficiența, securitatea și calitatea măsurătorilor. Încorporat nativ în fiecare locație critică de hardware și middleware, acesta oferă un mediu complet dedicat testelor de înaltă eficiență. Ideal pentru echipe și flote, simplifică gestionarea licențelor, permite ca instrumentele să fie conectate în cascadă în configurații stivuite sau distribuite și facilitează partajarea aparatelor de condiționare și a accesoriilor. DSP-urile locale puternice încorporate procesează semnale on-line, fără a pierde o probă pentru orice rată sau tip de rezultat.

Software

 >         Soluții de analiză a rotației și vibrațiilor

 Turbomașini / Rotordinamica

Echilibrarea rotorului

Torsiune

Diagnosticarea vibrațiilor

Analiza sincronă a comenzii

  

 

>        Acustică

 

Puterea sunetului

Intensitatea sunetului

Analiza octave

Sonometru cu mai multe canale

  

>        Zgomot și vibrații generale

 FFT Analiză în bandă îngustă

Recorder

 

>        Dinamica structurală

 Analiza modală

Forma de deviere operațională (ODS)

Testul pompei (FRF)

 

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs