Pruftechnik VIBXPERT II Sistem pentru monitorizarea vibratiilor

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

 

VIBXPERT II Echilibrarea suprafetei cu unul și două planuri și analiza vibrațiilor

Soluția mobilă pentru monitorizarea sănătății utilajelor

VIBXPERT II de la PRUFTECHNIK este pachetul de putere mobil pentru înregistrarea și analiza rapidă și fiabilă a datelor privind starea mașinii. După un timp de măsurare foarte scurt, datele de stare curentă a mașinii sunt afișate pe afișajul color. Expertul în întreținere poate analiza datele la fața locului. Din datele înregistrate despre starea mașinii, toate valorile pot fi citite din diferitele moduri de valori caracteristice care sunt importante pentru o analiză exactă a stării mașinii.

Pe lângă analiza de date fiabilă, rapidă și foarte eficientă, VIBXPERT II poate fi folosit și pentru echilibrarea operațională. Acest lucru face din VIBXPERT II cel mai puternic și eficient dispozitiv în monitorizarea stării mobile. VIBXPERT II este compatibil cu propriul software de analiză OMNITREND Center de la PRUFTECHNIK, permițând rezultate de analiză extrem de eficiente și precise. Software de analiză centrală, care permite rezultate de analiză extrem de eficiente și precise.

Sistem portabil all-in-one pentru monitorizarea eficientă a vibrațiilor

ω  Colectare de date pe rută

ω  Analiza vibrațiilor

ω  Echilibrarea suprafetei cu unul și două planuri

ω  Măsurători de recepție cu șabloane de mașină

ω  Depanare

ω  Multimetrul

ω  Înregistrarea datelor

ω  Inspectie vizuala

Soluția de înaltă fiabilitate pentru rute

Datele de înaltă calitate sunt esențiale pentru succesul programului dumneavoastră de întreținere bazat pe fiabilitate (RbM). Cu toate acestea, mulți factori pot avea un impact semnificativ asupra calității datelor.

Citirile de vibrații ale colectării de date pe rută trebuie măsurate exact în aceeași locație de fiecare dată. Măsurătorile trebuie efectuate rapid pentru a economisi timp și chiar și personalul neinstruit poate fi nevoit să colecteze date.

Nu în ultimul rând, cum puteți face ca locațiile de măsurare greu accesibile să facă parte din programul dvs. de fiabilitate fără a expune angajații la pericole de siguranță în timpul colectării datelor?

Cutia de comutare automată de la PRUFTECHNIK pentru VIBXPERT II este exact soluția potrivită. În comparație cu o cutie de comutație standard, în care operatorii încă pot amesteca canalele de măsurare, deoarece trebuie să „întoarcă butonul” manual, soluția dovedită a casetei de comutare automată exclude erorile umane.

Conceptul unic al PRUFTECHNIK garantează:

¾    Fiabilitate maximă a datelor de vibrație

¾    Eficiență maximă – colectarea de rutină a datelor nu a fost niciodată atât de scurtă

¾    Securitate maximă pentru operatori

¾    Acoperire maximă - lungime nelimitată a cablului cu conceptul unic de senzor PRUFTECHNIK*

Mulți clienți au înțeles avantajele cutiilor de comutare automate și și-au dus programul de fiabilitate la nivelul următor.

De ce VibXpert II

• Putere modulară pentru începători și experți

Puteți configura VibXpert II în funcție de cerințele dumneavoastră unice. Echipați-l cu unul sau mai multe pachete de aplicații și funcționalități ușor de utilizat pentru colectarea datelor, analiza datelor sau echilibrarea suprafetei.

• Interfețe pentru fiecare mediu

Acest instrument include cinci mufe industriale acoperite rezistent la apă și praf, cu coduri de culoare pentru o identificare ușoară. Mufele se conectează la o varietate de tipuri de senzori și hub-uri de date.

• Funcție avansată de înregistrare

Utilizați VibXpert II ca sistem online pentru a înregistra spectrul, orbitele, faza, forma de undă de timp și multe altele pentru depanare rapidă și simplă la fața locului și detectarea precisă a defecțiunilor. apoi în software-ul PC ARC 4.0.

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs