EuroSMC Raptor HV - Raptor High Voltage Slave Unit up to 2 kVac

Garantie 12 Luni

Logo EuroSMCRaptorul HV, numit si unitatea secundara de inalta tensiune, este un produs optional care extinde aplicatiile Raptor la teste care necesita utilizarea unei tensiuni alternative marite. Acest produs poate functiona numai in combinatie cu un Raptor Master si este similar cu acesta.

Raptor HV se conecteaza la unitatea principala prin intermediul Expansion Port, de unde isi ia puterea necesara. Va puteti gandi la Raptor HV ca un periferic de inaltă tensiune care profita de toate caracteristicile valoroase ale unitatii principale, inclusiv amplificatorul de comutare controlat electronic, informatii pe baza de DSP si un sistem robust de sincronizare si comunicatie. Desigur Raptorul HV este complet integrat in unitatea principala.

Semnalul de tensiune generat de catre unitatea principala de la extinderea portului este ridicata de HV pana la doua domenii selectabile de utilizator, 1kV si 2 kV, iar iesirea este masurata in curent, tensiune si unghi de faza pentru a furniza aplicatii adecvate de monitorizare si de feedback.

Pentru a se conforma cerintelor internationale de siguranta, Raptor HV include: alarma interna care anunta activarea iesirii de inalta tensiune, doi conectori pentru o lampa externa de avertizare si optional un conector tip ciuperca pentru oprire in caz de urgenta. Alarma interna poate fi dezactivata de la consola Raptor.

Specificatii tehnice EuroSMC RAPTOR HV (en)

EUROSMC RAPTOR HV - prezentare produs (en)


EuroSMC RAPTOR-HV Specificatii tehnice


Catalog general EuroSMC (en)

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs