Camille Bauer SINEAX DM5 S Multifunctional power monitor with system analysis

Garantie 24 Luni

Camille Bauer logo

SINEAX DM5 S

Multi-traductor programabil, 32 de contoare de energie, USB, RS485-MODBUS. 

Dispozitivele SINEAX DM5 sunt aparate de masurare universale, liber programabile pentru sistemele de inalta tensiune. Un traductor clasic de inalta precizie, potrivit pentru sarcini de monitorizare si aplicatii de reabilitare in distributia energiei si industrie. 

Dispozitivul poate fi adaptat rapid si este usor de folosit in sarcinile de masurare prin intermediul software-ului CB-Manager chiar si atunci cand nu este disponibila o sursa de energie auxiliara. In functie de varianta dispozitivului, marimile masurate pot fi mapate proportional la iesirile analogice de curent continuu sau la Modbus.

Operatia de masurare se efectueaza fara intreruperi in toate cele patru cadrane si poate fi adaptata optim la sistemul monitorizat. Timpul mediu de masurare si nivelul maxim de semnal asteptat pot fi configurate. Punerea in functiune este foarte simpla si se face prin intermediul functiilor de serviciu, cum ar fi placuta de imprimare, verificarea conexiunii, achizitia de masurare precum si simularea si ordinea iesirilor analogice.

Clasificare:

  • Starea sistemului de monitorizare: clasa 0.2;
  • Contorizarea energiei: clasa 0.5 S, pana la 16 tarife.
  • Comunicarea de la distanta prin intermediul interfetei Modbus;
  • Asistenta la punerea in functiune;
  • Configurare fara alimentare.

 

Acest produs se configureaza.

SINEAX DM5_specs

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs