MEgA SMART split core current transformer PTD

Garantie 24 Luni

MEgA logo

Transformatorul de curent PTD cu nucleu divizat SMART este instalat in retele de joasa tensiune pe fire izolate. In stare de functionare, transformatorul este caracterizat printr-o izolatie care respecta distantele de suprafata si de aer din categoria de masurare CAT IV. Transformatorul PTD poate fi usor de instalat in ansambluri de aparataj de joasa tensiune si bare colectoare deja folosite fara necesitatea efectuarii de ajustari mecanice. Este potrivit ca senzor de curent alternativ pentru sistemele moderne de masurare a puterii reduse.

Curentul de iesire a transformatorului de curent SMART DTD este prevazut cu componente care limiteaza tensiunea de iesire maxima, chiar si atunci cand circuitul secundar este deschis permanent.

Transformatorul de curent PTD cu nucleu divizat SMART poate fi utilizat, de asemenea, pentru masurarea curentilor de la retelele de inalta tensiune. Acesta este instalat intotdeauna pe cabluri izolate care asigura bariera de izolatie corespunzatoare si acestea trebuie sa fie instalate in locuri cu suficienta distanta de suprafata si aer fata de partile aflate sub tensiune. 

Certificat TUV

 

 Producatorul detine certificat TUV SUD ISO 9001   

SMART PTD date tehnice

MEgA SmartPTD user manual

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs