Metrawatt U1602 LON Micro-Summator

Garantie 24 Luni

metrawat icon

U1602  LON Micro-Summator

U1602 micro-sumator este utilizat ca un adaptor PC sau o interfață LON pentru ECS-LAN, și nu este echipat cu propriile elemente de afișare sau de control. Toate datele de energie și consumul de energie relevante sunt achiziționate de către 64 de canale de prelucrare pe perioade definite de timp, la un interval programabil, și sunt stocate în memorie ca profilurile de sarcină, împreună cu valorile maxime corespunzătoare.

Până la 63 contoare de energie electrică  U168X pot fi conectate la U1602 micro-sumator prin interfața LON izolate electric. Convertoare pot fi utilizate pentru semnale de intrare digitale și analogice. Două interfețe RS 232 (115kBit / s) permit comunicarea cu dispozitive externe, cum ar fi PC, imprimantă raport, modem sau radio cu ceas controlat de sincronizare  a sistemului. Configurarea parametrilor și analiza datelor sunt realizate la PC-ul cu ECSwin.

Dispozitivele  pot fi interconectate pe distanțe mari, cu retele compatibile ESC LAN care asigură accesul nelimitat la toate datele de utilizator de rețea. Grație inteligenței integrate la nivel înalt și personalizat,  limbajului  de programare ECL, dispozitivul este de asemenea potrivit pentru soluții specifice clientului, descentralizate, ca date de logare, monitorizare și un dispozitiv de optimizare. 

U1602 Technical Data