Metrawatt U1603 Mini-Summator, 6 Inputs, LON

Garantie 24 Luni

metrawat icon

U1603  Mini-Summator, 6 Inputs, LON

U1603 Mini-sumator este utilizat ca un adaptor PC sau o interfață LON pentru ECS LAN, și nu este echipat cu propriile sale elemente de afișaj sau de control. Intrările și ieșirile extind dispozitivul  pentru a include funcții de arhivare a datelor și de optimizare. Toate datele relevante de energie și consumul de energie  sunt achiziționate de către 64 de canale de prelucrare pe perioade definite de timp, la un interval programabil, și sunt stocate în memorie ca profilurile de sarcină, împreună cu valorile maxime corespunzătoare.

Dincolo de aceasta,  dizpositivul U1603 este capabil de procesarea semnalelor analogice sau de impulsuri cu șase canale configurabile, intrare universală. U1603 este echipat cu două ieșiri analogice plutitoare, patru comutatoare MOS și două relee (contacte de comutare) pentru controlul proceselor externe. Până la 63 contoare de energie electrică  U168X  pot fi conectate la  dispozitivul U1603  prin interfața LON izolate electric. Convertoare pot fi utilizate pentru semnale de intrare digitale și analogice.

Două interfețe RS 232 (115kBit / s) permit comunicarea cu dispozitive externe, cum ar fi PC, imprimantă raport, modem sau radio cu ceas controlat de sincronizare a sistemului . Configurarea parametrilor și analiza datelor sunt realizate la PC-ul cu ECSwin. Dispozitivele  pot fi interconectate pe distanțe mari, cu retele compatibilem ESC LAN care asigură accesul nelimitat la toate datele de utilizator de rețea.

Grație inteligenței integrate la nivel înalt și personalizat, limbajului de programare ECL,  dispozitivul este de asemenea potrivit pentru soluții specifice clientului, descentralizate, ca date de logare, monitorizare și un dispozitiv de optimizare.

 

 

 

U1603 Technical  Data