Teledyne LeCroy WaveSurfer 3074 Osciloscop digital 4 x 750MHz

lecroy logo

 

 

 

*Acest produs a iesit din fabricatie si nu mai face parte din portofoliul de produse ARC Brasov!

 

Osciloscop Teledyne LeCroy WaveSurfer 3074 - 750 MHz, 4 GS/s, 4 Ch, 10 Mpts/ch DSO with 10.1" Wide screen Color Touch Screen Display

Osciloscoapele din seria WaveSurfer 3000 au o interfata de utilizare avansata , simplitatea ecranului tactil asingurand acces rapid la functii de depanare ce economisesc timp.

 

Caracteristici Generale:Teledyne LeCroy WaveSurfer 3000 Measuring

 • Latime de banda de 200 MHz, 350 MHz, 500 MHz sau 750 MHz
 • Memorie de durata – pana la 10 Mpts/Ch
 • Ecran tactil de 10.1”
 • WaveScan – Cautare avansata
 • Functie de documentare LabNotebook
 • Functie History – Redarea formelor de unda
 • Declansare si decodare de date serial
 • 16 canale digitale cu rata de esantionare de 500 MS/s
 • Generator de functii WaveSource
 • Voltmetru digital
 • Abilitati de depanare pentru datele serial mixte:
 •   Declansare cu sablon analogic si digital mixt
 •   Cautare si gasire cu sablon digital
 •   Cronometrare analogica si digitala
 •   Indicatori de activitate

 

MAUI – Un Nou Val de GandireMAUI Logo

MAUI este cea mai avansata interfata de utilizator pentru osciloscop fiind proiectata pentru comenzi tactile; toate comenzile importante ale osciloscopului sunt accesate prin intuitivul ecran tactil. MAUI a fost creat pentru simplitate, scurtaturi ce economisesc timpul, iar dialogurile intuitive fac mai simpla ajustarea setarilor instrumentului. MAUI este proiectat pentru a solutiona; seturile complexe de functii de depanare si analiza ajuta la identificarea problemelor si la gasirea rapida a solutiilor.

Detectare Avansata de Anomalii

Combinand viteza mare de actualizare a formei de unda, 130000 de forme de unda/secunda, cu modul de redare de forme de unda din istoric si functia de cautare si gasire WaveScan, WaveSurfer 3000 este un instrument exceptional pentru detectarea de anomalii ale formei de unda.

Captare, Depanare, Analiza, Documentare

Conexiunea avansata pentru sonde active ofera o flexibilitate exceptionala in captarea tuturor tipurilor de semnal. Utilizatorul poate depana, analiza si documenta problemele folosind abilitatile puternice de masurare si calcul matematic, memoria segmentata a functiei de ordonare si LabNotebook.

Aptitudini de Multi-Instrument

In plus, fata de functionalitatea unui osciloscop traditional, WaveSurfer 3000 are o varietate de aptitudini specifice unui multi-instrument, incluzand generarea de forme de unda cu generator de functii integrat, analiza protocol cu declansare si decodare de date de tip serial, analiza logica cu disponibilitatea unei optiuni de semnal mixt pe 16 canale si masuratori de voltmetru digital.

Protectie a Investitiilor pentru Cerinte in Continua Dezvoltare

Pe masura ce cerintele utilizatorului evolueaza, instrumentele trebuie sa se adapteze lor. WaveSurfer 3000 asigura protectie maxima a investitiilor prin actualizarile de latime de banda disponibile, si adaugarea abilitatilor de teren, precum MSO, generarea de functii si declansarea si decodarea datelor de tip serial.

Afisare Rapida si Intensiva a Formelor de Unda

Viteza mare de actualizare a formei de unda a osciloscoapelor WaveSurfer 3000 simplifica detectarea si identificarea anomaliilor. Modificarea rapida a formelor de unda se poate observa si inspecta vizual cu usurinta.

Teledyne LeCroy WaveSurfer 3000 Waveform 1Teledyne LeCroy WaveSurfer 3000 Waveform 2

Redare a Formei de Unda cu Functia de Istoric

Utilizatorul poate derula inapoi in timp folosind functia „History”, pentru a vizualiza forme de unda precedente si izola anomalii. Prin utilizarea cursorului si parametrilor de masurare, cauza problemelor poate fi identificata cu usurinta. Functia „History” este disponibila in permanenta la simpla apasare a unui buton, fara a fi nevoie de activare ce poate duce la omiterea unor forme de unda.

Functia Avansata de Cautare „WaveScan”

WaveScan contine functii puternice de masurare si cautare pentru analiza si identificarea anomaliilor formelor de unda. Utilizatorul poate „scana” evenimente ce nu pot fi declansate, de regula, in hardware, nici macar dupa ore sau zile de cautare. Se pot seta conditii complexe, vizualiza rezultatele cautarilor in cadrul formei de unda sau a unui tabel si se poate redimensiona vizual pentru observarea unui eveniment.

Instrumentul de Documentare „LabNotebook”

LabNotebook este o unealta ce poate fi activata prin simpla apasare a unui buton, destinata stocarii si redarii formelor de unda, masuratorilor si setarilor, fara a fi necesara navigarea prin numeroase meniuri. Formele de unda stocate pot fi masurate si analizate ulterior atat pe osciloscop, cat si offline folosind aplicatia de PC WaveStudio.

Captura Avansata a Formelor de Unda prin Functia de Insiruire

Functia de ordonare este utilizata pentru stocarea formelor de unda in memoria segmentata. Aceasta functie este ideala pentru captarea impulsurilor rapide in succesiuni rapide sau captarea evenimentelor separate de intervale mari 

de timp. Timpul de declansare si distanta temporala dintre segmente este afisata in scopul unei perspective mai amanuntite.

Conexiune Avansata pentru Sonde Active

Conexiunea avansata pentru sonde active ofera o flexibilitate exceptionala in masurarea tensiunilor inalte, frecventelor inalte, intensitatii sau semnalelor diferentiale.

Calcule Matematice si Masuratori Puternice

Cu un pachet bogat de functii matematice si parametri de masurare, WaveSurfer 3000 poate masura si analiza orice aspect al formelor de unda analogice sau digitale. In plus, WaveSutfer 3000 asigura functii de statistica, histicoane si tendinte pentru a evidentia felul in care formele de unda se modifica in timp.

Analiza Protocol cu Declansator Serial si Decodare

Instrumentul poate decoda numeroase protocoale serial direct in forma de unda, cu ajutorul segmentului de acoperire intuitiv si codat pe baza culorilor ce prezinta informatii in cod binar, hexadecimal sau ASCII. Pot fi decodate formele lungi de unda si redimensionate vizual pentru a observa decodarea precisa, octet-cu-octet. Declansatorul serial poate fi folosit pentru izolarea  anumitor adrese si date. Informatia decodata poate fi afisata in mod convenient intr-un tabel interactiv.

Integrarea Generarii de Forme de Unda

Generatorul integrat de functii WaveSource asigura abilitati de creere a formelor de unda de pana la 25 MHz si 125 MS/s si include abilitatea de a transfera fisiere in format CSV, salvate de pe un osciloscop, pentru a genera forme de unda arbitrare. Toate comenzile WaveSource sunt integrate direct in osciloscop cu o interfata de utilizare in stilul generatoarelor de functii dedicate.Teledyne LeCroy WaveSurfer 3000 Waveform Generation

Analiza Logica si MSO cu 16 Canale

Odata cu evolutia in complexitate a sistemelor inglobate, abilitatile puternice de decodare ale semnalului mixt au devenit un aspect esential al osciloscoapelor moderne. Cele 16 canale logice integrate pot fi folosite pentru a capta, vizualiza si masura semnalele digitale si decoda, totodata,  canalele seriale de transmisie alaturi de canalele analogice, pentru o depanare de semnal mixt.

Voltmetru Digital

Optiunea „Digital Voltmeter” activeaza un voltmetru digital integrat, cu canale cu 4 cifre si un contor de frecventa cu 5 cifre ce opereaza prin intermediul acelorasi sonde, atasate deja canalelor osciloscopului. Masuratorile in timp real pot fi vizualizate in permanenta pe ecran sau se pot afisa mai multe detalii pe un afisaj cu interfata de utilizator dedicata. Masuratorile continua sa fie transferate chiar si atunci cand sistemul de declansare este oprit. Codul de licenta pentru DVM poate fi descarcat fara a plati, de pe adresa teledynelecroy.com/redeem/dvm/. 

 

Dimensiuni fizice:

 • Dimensiuni (HWD): 350 mm x 1450 mm x 220 mm
  (8.66" x 13.78" x 5.71")
 • Masa: 4.81 kg. (10.6 lbs.)

Garantie si service

 • Garantie si service timp de 3 ani.
 • Este recomandata calibrarea anuala a dispozitivului.
 • Programele optionale de service includ servicii de garantie si calibrare extinsă.

 

Accesorii Compatibile: 

 Sonde:

 Sonde Active de Tensiune

 •       ZS1000-QUADPAK - Set de 4 Sonde Active ZS1000 de Mare Impedanta 1GHz
 •       ZS1000 - Sonda Activa de Tensiune 1 GHz, 0.9 pF, 1 MOhm

 Sonde Diferentiale (<=1.5 GHz)

 •       AP033 - Sonda Diferentiala 500 MHz
 •       ZD200 - Sonda Diferentiala Activa ±20 V, 200 MHz, 3.5 pF, 1 MOhm
 •       ZD1000 - Sonda Diferentiala Activa ±8 V, 1 GHz, 1.0 pF

 Sonde de Curent

 •       DSC015 - Sursa de Calibrare prin Aliniere pentru CP030, CP031, CP030A, CP031A si AP015
 •       CP150 - Sonda de Curent 150 A, 10 MHz, AC/DC, 150 A rms, 500 A Varf Impuls, Cablu de 2 m
 •       CP500 - Sonda de Curent 500 A, 2 MHz, AC/DC, 500 A rms, 700 A Varf Impuls, Cablu de 6 m
 •       CP030 - Sonda de Curent 30 A, 50 MHz, AC/DC, 30 A rms, 50 A Varf Impuls, Cablu de 1.5 m
 •       CP031 - Sonda de Curent 30 A, 100 MHz, AC/DC, 30 A rms, 50 A Varf Impuls, Cablu de 1.5 m
 •       CP030A - Sonda de Curent de Inalta Sensibilitate 30 A, 50 MHz, AC/DC, 30 A rms, 50 A Varf Impuls, Cablu de 1.5 m
 •       CP031A - Sonda de Curent de Inalta Sensibilitate 30 A, 100 MHz, AC/DC, 30 A rms, 50 A Varf Impuls, Cablu de 1.5 m

 Sonde Diferentiale de Inalta Tensiune

 •       AP031 - Sonda Diferentiala de Inalta Tensiune 700 V, 25 MHz (÷10, ÷100)
 •       AP300 - Sonda Diferentiala de Inalta Tensiune 1 kV, 20 MHz 
 •       AP305 -  Sonda Diferentiala de Inalta Tensiune 1 kV, 100 MHz
 •       HVD3102 - Sonda Diferentiala de Inalta Tensiune 1 kV, 25 MHz
 •       HVD3106 - Sonda Diferentiala de Inalta Tensiune 1 kV, 120 MHz
 •       HVD3106-6M - Sonda Diferentiala de Inalta Tensiune 1 kV, 80 MHz, Cablu de 6 m 
 •       HVD3605 - Sonda Diferentiala de Inalta Tensiune 6 kV, 100 MHz 
 •       HVD3102-NOACC - Sonda Diferentiala de Inalta Tensiune 1 V, 25 MHz, fara Accesorii pentru Varf
 •       HVD3106-NOACC - Sonda Diferentiala de Inalta Tensiune 1 V, 120 MHz, fara Accesorii pentru Varf
 •       HVD3206 - Sonda Diferentiala de Inalta Tensiune 2 kV, 120 MHz

 Sonde de Inalta Tensiune

 •       HVP120 - Sonda Pasiva de Inalta Tensiune 400 MHz, 1kV Vrms
 •       PPE4KV - Sonda de Inalta Tensiune 100:1, 400 MHz, 50 MOhmi
 •       PPE5KV - Sonda de Inalta Tensiune 100:1, 400 MHz, 50 MOhmi
 •       PPE6KV - Sonda de Inalta Tensiune 100:1, 400 MHz, 50 MOhmi

 Sonde Pasive

 •       PP019-1 - Sonda Pasiva pentru WaveSurfer 3000 10:1, 10 MOhm, 250 MHz
 •       PP020-1 - Sonda Pasiva pentru WaveSurfer 3000 10:1, 10 MOhm, 500 MHz
 •  Adaptoare de Sonda 
 •       TPA10 - Adaptor de Sonda TekProbe catre ProBus
 •       TPA10-QUADPAK - Set de 4 Adaptoare de Sonda TekProbe catre ProBus. Include geanta de protectie si transport.

 Alte Accesorii Compatibile:

 •       WS3K-MSO - Sonda de Semnal Mixt si Accesorii pentru WaveSurfer 3000
 •       USB2-GPIB - Adaptor Extern USB 2.0 catre GPIB IEEE 488.2
 •       WS3K-AUTO - Pachet de Declansare si Decodare CAN si LIN pentru WaveSurfer 3000
 •       WS3K-CAN FDbus TD - Pachet de Declansare si Decodare CAN TD pentru WaveSurfer 3000
 •       WS3K-EMB - Pachet de Declansare si Decodare I2C, SPI, UART si RS-232 pentru WaveSurfer 3000
 •       WS3K-FlexRayBus TD -  Pachet de Declansare si Decodare FlexRay pentru WaveSurfer 3000 
 •       WS3K-FG - Generator de Functii pentru WaveSurfer 3000
 •       OC1021-A - Carucior de Transport pentru Osciloscop
 •       WS3K-SOFTCASE - Geanta de Protectie si Transport WaveSurfer 3000
 •       WS3K-RACK - Set de Montare in Raft pentru WaveSurfer 3000
 •       PK400-0 - Set de Sonde cu Prindere de Dimensiuni Foarte Mari. Include 22 de sonde.
 •       PK400-1 - Set de Sonde cu Prindere de Dimensiuni Mari pentru distanta de 2.54 mm intre Conductori . Include 10 sonde cu cabluri codificate pe culori.
 •       PK400-2 - Set de Sonde cu Prindere de Dimensiuni Medii pentru distanta de 1.0 mm intre Conductori . Include 10 sonde cu cabluri codificate pe culori.
 •       PK400-3 - Set de Sonde cu Prindere de Dimensiuni Mici pentru distanta de 0.2 mm intre Conductori . Include 10 sonde cu cabluri codificate pe culori.

large teledyne lecroy logo

 

 

 

 

Teledyne LeCroy WaveSurfer 3000 Specificatii Tehnice

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs