Teledyne LeCroy

Despre Teledyne LeCroy

Teledyne LeCroy este un important furnizor de osciloscoape, analizoare de protocol și soluții conexe de testare și măsurare care permit companiilor dintr-o gamă largă de industrii să proiecteze și să testeze dispozitive electronice de toate tipurile. De la fondarea companiei in 1964, s-au concentrat pe crearea de produse care îmbunătățesc productivitatea, ajutând inginerii să rezolve problemele de design mai rapid și mai eficient.

Osciloscoapele sunt instrumente folosite de designeri și ingineri pentru a măsura și analiza semnale electronice complexe pentru a dezvolta sisteme de înaltă performanță și pentru a valida modele electronice pentru a îmbunătăți timpul pe piață. Analizoarele de protocol sunt instrumente utilizate de designeri și ingineri pentru a genera și monitoriza traficul prin intermediul interfețelor de date seriale de mare viteză, inclusiv DDR, PCI Express, Fibre Channel, Serial ATA, SAS, USB și altele. Ambele produse sunt esențiale în dezvoltarea unei game largi de aplicații de proiectare exigente.

Osciloscoapele lor oferă o combinație puternică de afișaje mari și informative, combinate cu capabilități avansate de analiză a tipului de valuri, adaptate în general pentru a spori productivitatea inginerilor în domenii specifice de aplicații, cum ar fi testul de date seriale, testul unității de disc și analiza automată a autobuzelor.

 

Distribuitor autorizat Teledyne LeCroy in Romania

ARC Brasov este reprezentant autorizat Teledyne LeCroy in Romania.