Teledyne LeCroy ADP305 - Sonda Diferentiala de Inalta Tensiune 1 kV, 100 MHz

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

lecroy logoSonda Diferentiala de Inalta Tensiune Teledyne LeCroy ADP305 - 1 kV, 100 MHz 

 

 

Caracteristici Generale:

  • Latimi de banda de 20 MHz si 100 MHz
  • Tensiune in faza de 1000 VRMS
  • Tensiune diferentiala de 1400 Vpeak
  • EN61010 Cat III
  • 80dB CMRR la 50/60 Hz
  • Sistem ProBus
  • Comanda completa de la distanta
  • Compatibila cu seriile LC, LT, WS 400, WS Xs, WR6000(A), WR Xi, WP 900 si WP7000(A)

 

Sondele diferentiale active de inalta tensiune sunt sonde sigure, usor de folosit, ideale pentru masurarea electronicelor de putere. ADP300 este destinat depanarii dispozitivelor de putere si frecventa joasa si a altor circuite unde potentialul de referinta nu are impamantare sau locatia impamantarii nu este cunoscuta. ADP305 este proiectat pentru masurarea tensiunilor variabile de mare viteza, gasite in prezent in circuitele electronice de inalta viteza.

Usor de Folosit

Cu ajutorul conexiunii ProBus, ADP30X devine o componenta integrala a osciloscopului.

Atenuarea, abaterea proportionala si latimea de banda sunt ajustate de pe panoul frontal al osciloscopului sau folosind comenzile de la distanta. De aceea, intregul grup de ajustaje al masuratorii poate fi stocat si reapelat apoi de catre osciloscop, iar toate valorile masuratorilor vor fi corecte. Osciloscopul asigura alimentarea cu putere a sondei, nefiind nevoie de o sursa de putere separata sau de baterii.

Autozero

Abaterea proportionala a ADP30X poate fi setata cu usurinta la 0, prin simpla apasare a unui buton din meniul de cuplare al osciloscopului, chiar si atunci cand este conectat la circuite sub tensiune. Datorita acestei functii obtinerea masuratorilor precise este usurata.

Intruneste Cerintele EN61010 Categoria III

Siguranta este prioritatea cea mai mare, atunci cand se lucreaza cu semnale de inalta tensiune. Si ADP300, si ADP305, sunt proiectate pe baza standardelor categoriei III de instalatii, putand fi folosite in medii cu instalatii fixe.

 large teledyne lecroy logo

Teledyne LeCroy ADP3XX Active Differential Probes Specificatii Tehnice

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs