DOBLE F6880 Analizor digital de rețea (ADN)

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

logo Doble

 

F6880 Analizor digital de rețea (ADN)

Caracteristici și Beneficii

  • Ușor și compact pentru o portabilitate ușoară

Cântărește doar 2 kilograme.

  • Aplicații multiple de teren și de laborator, cazuri de utilizare fizic și la distanță

Depanați rețelele IEC 61850 în timpul oricărei etape a ciclului de viață al IED de protecție și control, de la planificare și proiectare până la punere în funcțiune, întreținere de rutină și investigații de apelare.

  • Software pentru analiza detaliată a evenimentelor capturate și evaluarea performanței rețelei

Creați triggeri pentru înregistrarea instanțelor numeroaselor probleme și condiții. Utilizați vizualizări de date personalizate atunci când redați evenimentele capturate. Analizați calitatea semnalului la rezoluție înaltă.

  • Captură de pachete de evenimente de sistem (PCAP) pentru analiză într-o gamă largă de instrumente de analiză a rețelei.

Salvați evenimente în PCAP, COMTRADE și alte formate de fișiere. Exportați fișiere de evenimente pentru mai multe analize în Doble 61850 TestT sau în alte aplicații.”

Detectați și rezolvați problemele din traficul de rețea IEC 61850

Analizorul digital de rețea (DNA) Doble F6880 dezvăluie detalii care sunt esențiale pentru a ajuta inginerii de protecție și tehnicienii de testare a releelor să rezolve rapid problemele din traficul de rețea IEC 61850.

Acest instrument compact și ușor este asociat cu un software puternic care analizează comunicațiile IED și oferă funcționalități de diagnostic și analiză în timp real.

ADN-ul este un multimetru digital de substație, capabil să traseze valorile eșantionate (SV) IEC 61850 și mesajele GOOSE prin oscilografie în timp real, fazori și vizualizări de date tabelare.

Este, de asemenea, un înregistrator de evenimente de sistem, captând evenimente prin intermediul triggerilor personalizabili și producând rapoarte de analiză care permit utilizatorului să evalueze performanța rețelei și anomaliile sistemului de alimentare, cum ar fi scăderea tensiunii, distorsiunea armonică și subfrecvența.

F6880 compară informațiile SV și GOOSE din fișierele SCL cu traficul de rețea actual pentru a identifica problemele de configurare greșită a sistemului, cum ar fi mesajele lipsă, duplicate sau necunoscute.

ADN-ul poate fi chiar lăsat conectat în substație pentru perioade îndelungate, oferind acces și control de la distanță.

 

 

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs