EuroSMC PTE-50-CET Trusa trifazica curent si tensiune pentru testat relee de protectie

Garantie 12 Luni

Logo EuroSMC

Echipamentul de PTE-50-CET este un sistem universal, portabil, de testare cu trei iesiri pentru a testa relee de protectie monofazice si trifazice. Echipamentul cuprinde trei canale independente de iesire care pot fi selectate ca de curent sau tensiune. Acest lucru permite ca unitatea sa fie folosita ca un echipament complet monofazat (tensiune, curent si unghiul de faza dintre ele) sau, cu canale sincronizate, ca generator trifazic de curent sau de tensiune de la faza retelei .

Unitatea este extrem de compacta si robusta. Designul incorporeaza cele mai noi tehnologii digitale ale microprocesoarelor pentru a atinge caracteristici de iesire imbatabile in ceea ce priveste puterea, precizia, distorsiune redusa, si posibilitati dinamice. Aceasta tehnologie permite utilizatorilor sa testeze mai multe functii specifice diferite, necesare in testarea releelor, fara a fi nevoie de accesorii suplimentare. Toate semnalele de iesire sunt generate digital, amplificate si controlate intern de catre IMG-urile interne (Module de Generare Inteligente), care interpreteaza comenzile primite de la panoul frontal pentru a produce iesirile dorite cu mare precizie, stabilitate si distorsiuni reduse, independent de sursa de tensiune.

 

Echipamentul permite, de asemenea, conexiune optionala la un calculator, pentru testarea automata a releelor sau de control al echipamentului folosind softwareul compatibil cu Windows. Chiar ajustarea si calibrarea echipamentului se face prin software-ul, furnizat cu echipamentul, ceea ce permite calibrarea si / sau ajustarea iesirilor, fara nici o setare hardware manuala. (inchis cazul de calibrare). Pe scurt, PTE-50-CET este un echipament care ofera toate caracteristicile si functiile necesare pentru testarea releelor de protectie, in modul manual sau automat, in laborator si / sau pe teren.

 

Caracteristici:

  • Trei faze de curent variabile de pana la 3 x 50A sau tensiune de pana la 3 x 150V.
  • Unghi de faza variabil intre 0 - 359,9 ° (Monofazic sau trifazic).
  • Selectarea armonicei, independent de faza, pana la armonica a 7.
  • Putere de iesire: 3 x 100VA.
  • Iesiri reversibile.
  • Iesiri complet izolate si electronice.
  • Capacitate dinamica.
  • Complet programabil.
  • Cronometru incorporat, rezolutie: 1 ms.
  • Dimensiuni: 200 x 442 x 327 mm/25 Kg 8 x 18 x 13 in./ 52 lb.

 

 

 EuroSMC PTE Series Testable IEEE Relaying Functions

EuroSMC PTE Series Specificatii tehnice (en)

EuroSMC PTE Series Output Characteristics (en)

EuroSMC Manual and PC-Controlled Relay Test Equipment (en)


EuroSMC PTE Series Specificatii tehnice (en)


Catalog general EuroSMC (en)