Megger SVERKER 750 trusa de testat relee de protectie monofazate

Garantie 24 Luni

megger logo

SVERKER a fost mult timp recunoscut ca alegerea optimă de tester a releelor monofazate. Bine proiectat, robustul instrument SVERKER este cel mai popular tester de relee datorită uşurinţei în utilizare şi a inegalabilei fiabilităţii.

Trusa de testare relee SVERKER 750/780 reprezinta "trusa completa de unelte" a inginerului. Panoul de control are o conceptie logica, utilizatorii SVERKER 650 il vor considera familiar si vor fi gata de a-l utiliza din primul moment. SVERKER 750/780 ofera multe functii care fac testarea releelor mult mai eficienta. De exemplu, sectiunea lui de masura poate afisa (aditional la timp, tensiune si curent) Z, R, X, S, P, Q, unghiul de faza si cos. Voltmetrul poate fi utilizat deasemenea ca un al 2-lea ampermetru (de ex. la testarea releelor diferentiale). Toate valorile sunt afisate pe un singur display si sunt usor de citit.

Deasemenea se pot testa eficient echipamente de protectie directionale cu ajutorul sursei de tensiune variabila interna. In SVERKER 780 aceasta are o functie de shiftare de faza continua si deasemenea frecventa reglabila. Dispozitivele cu rearmare automata se pot testa si ele extrem de usor. Conceput in conformitate cu standardele EU ca si cu alte standarde de securitate specifice si de operare, SVERKER 750/780 este echipat deasemenea cu un port serial de comunicatie cu un PC si cu software-ul SVERKER Win. Intrucat SVERKER este compact si cantareste numai 18 kg, este usor de transportat in teren.

 

Caracteristici generale:

  • Functionare independenta
  • Robust, adecvat pentru utilizare dura in teren
  • Alimentare retea 230 V AC, 50Hz
  • Se pot sincroniza doua sau mai multe unitati SVERKER, ce permit utilizatorului sa opereze un set de baza trifazat

 

Pachetul de livrare include:

  • Set de cabluri GA-00030
  • Valiza de transport GD-00182

sverker 780 with accesories

sverker 750 780 fisa tehnica 1

sverker 750 780 fisa tehnica 2