EuroSMC PTE-300-V Trusa trifazica tensiune si curent de testat relee de protectie

Garantie 12 Luni


Logo EuroSMCPTE-300-V
este un echipament universabil, portabil, de testare cu trei iesiri pentru a testa relee de protectie monofazate sau trifazate. Are trei canale de iesire reversibile, adica, fiecare iesire poate fi configurata ca iesire de curent sau de tensiune. Acest lucru permite ca echipamentul sa fie folosit ca un echipament monofazat complet (tensiune, curent si unghiul dintre ele) sau cu canale sincronizate, ca un generator trifazat de tensiune sau de curent dintr-o alimentare monofazata a retelei. Echipamentul este extrem de compact si robust. Designul incorporeaza cele mai noi tehnologii digitale cu microprocesoare pentru a obtine caracteristici de iesire deosebite in ceea ce priveste puterea, precizia, distorsiune redusa, si posibilitati dinamice.

Aceasta tehnologie permite utilizatorilor sa testeze mai multe functii specifice diferite, necesare in testarea releelor, fara a fi nevoie de accesorii suplimentare. Toate semnalele de iesire sunt generate digital, amplificate si controlate intern de catre IMG-urile interne (Module de Generare Inteligente), care interpreteaza comenzile primite de la panoul frontal pentru a produce iesirile dorite cu mare precizie, stabilitate si distorsiuni reduse, independent de sursa de tensiune.

Echipamentul permite, de asemenea, conexiune optionala la un calculator, pentru testarea automata a releelor sau de control al echipamentului folosind softwareul compatibil cu Windows. Chiar ajustarea si calibrarea echipamentului se face prin software-ul, furnizat cu echipamentul, ceea ce permite calibrarea si / sau ajustarea iesirilor, fara nici o setare hardware manuala. (inchis cazul de calibrare). Pe scurt, PTE-300-V este un echipament care ofera toate caracteristicile si functiile necesare pentru testarea releelor de protectie, in modul manual sau automat, in laborator si / sau pe teren.

 

Caracteristici:

 • Trei faze de tensiune variabile de pana la 3 x 300V sau curent de pana la 3 x 8A.
 • Unghi de faza variabil intre 0 - 359,9° (Monofazic sau trifazic).
 • Iesire de frecventa variabila 40 – 420Hz.
 • Putere de iesire: 3 x 100VA.
 • Iesiri reversibile.
 • Iesiri complet izolate si electronice.
 • Capacitate dinamica.
 • Complet programabil.
 • Sincronizare externa, frecventa si faza. 
 • Iesire pentru cronometrul extern.
 • Dimensiuni: 200 x 442 x 327 mm / 22 Kg 8 x 18 x 13 in. / 48 lb.

 

 

EuroSMC PTE Series Testable IEEE Relaying Functions

EuroSMC PTE Series Specificatii tehnice (en)

EuroSMC PTE Series Output Characteristics (en)

EuroSMC Manual and PC-Controlled Relay Test Equipment (en)


EuroSMC PTE Series Specificatii tehnice (en)


Catalog general EuroSMC (en)