Metrawatt MAVOSYS 10 Modular System for Monitoring Mains Quality, Power and Energy

Garantie 24 Luni

metrawat icon

MAVOSYS 10  Modular System for Monitoring Mains Quality, Power and Energy

MAVOSYS 10 prezinta noi posibilități de monitorizare a rețelei de calitate, a puterii  și  a energiei: este un analizorul principal cu mai mult de 8 canale si poate fi configurat într-o manieră modulară și oferă o soluție ideală, de economisire a costurilor pentru toate cerințele. Sunt îndeplinite toate dorințele de analiză posibile datorita unui touch-screen  opțional ¼ VGA  impreuna cu  interfata web multiutilizator din  seria software  Encore și AnswerModules® . 

Până la patru module de intrare disponibile pentru tensiune de 4 canale, 4 canale de curent și 8 canale  de semnale digitale sunt integrate în MAVOSYS 10. Acestea pot fi operate ca dispozitive de sine stătătoare, sau combinate în cat mai multe seturi de 4 analizoare virtuale pentru rețea de calitate, putere și energie care economisesc  spațiu și reduc costurile.

MAVOSYS 10 este ideal pentru monitorizarea continuă în conformitate cu rețeaua de calitate  la nivel mondial  și standardele armonice, precum și pentru cerințele definite individual. Modulul de tensiune a fost certificat de către un laborator independent, în conformitate cu IEC 61000-4-30, clasa A. Măsurătorile efectuate cu MAVOSYS 10 sunt precise și reproductibile, și îndeplinesc cele mai stricte cerințe.

În carcasa standard, The MAVOSYS 10 poate fi utilizat ca un dispozitiv autonom, și poate fi montat la  un dispozitiv tip rack de 19" - Cu sau fără  touch-screen ¼ VGA. Un suport de montare pe perete și o carcasă rezistentă la  vreme pentru condiții de mediu extrem de nefavorabile sunt de asemenea disponibile. O versiune specială, fără touch-screen este disponibila pentru panoul de montare.

Acces dispozitiv: Utilizator: guest - Parola: password

MAVOSYS 10 Technical Data

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs