Megger MRCT Tester transformatoare de curent si relee de protectie

megger logo

Megger MRCT este un echipament ușor, robust, portabil utilizat pentru demagnetizarea, verificarea raportului de transformare, saturaţia, măsurarea rezistența înfășurărilor, polaritatea, deviația de fază, și testarea izolației transformatoarelor de curent. MRCT calculează automat erorile de raport, curbele de saturație, și punctele de inflexiune. MRCT furnizează o tensiune variabilă și un curent de ieșire controlate prin microprocesor și aparate de măsură precise pentru testarea automată a transformatoarelor de curent mono și multi raport, reducând timpul de test și crescând productivitatea. MRCT se va conecta direct la transfomatoarele cu mai multe înfășurări și va efectua toate testele – saturație, raport și polaritate, rezistența înfășurărilor și izolație – pe toate prizele apăsând un buton și fără schimbarea cablurilor de test.

MRCT poate fi controlat prin intermediul interfeței Megger Smart Touch View Interface (STVI), un afișaj tactil LCD color, de mare rezoluție care permite utilizatorului să execute teste manuale și automate rapid și ușor utilizând ecranele de test manual dar și secvențele de test create și preinstalate. Afișajul mare permite utilizatorului să citească toate datele necesare în timp ce testul se desfășoară și vizualizarea curbei de saturație a transformatorului. Unitatea poate fi configurată să vină fără interfața Megger STVI și poate fi controlată de la un laptop cu software-ul Megger PowerDB instalat.

Transformatoarele de curent pot fi testate nedemontate de pe transformatoare, întrerupătoare cu ulei sau comutatoare. Este necesar ca echipamentul să fie complet izolat electric înainte de testare.

stivi interface logo

Transformatoare de curent se testeaza fiind montate în transformatoare, întrerupătoare de circuit de ulei sau de comutație. Este necesar ca echipamentul să fie complet izolat de sistemul electric înainte de testare.

 mrct imagine descriere

Caracteristici generale:

  • Cel mai scurt timp de testare din domeniu cu metoda brevetată de test simultan pe mai multe ploturi ce reduce timpul de test cu 20% la TC-urile cu mai multe ploturi
  • Precizie de măsurare mărită pentru permite testarea TC-urilor din clasa de măsură și de protecție 
  • Sistem de test integrat pentru relee monofazate
  • Teste grupate: demagnetizare, punct de inflexiune, raport, curbe de saturație, și altele
  • Măsoară toate rapoartele de transformare și curbele de saturație la TC multi plot cu o singură conectare a cablurilor
  • Opțional tehnică de excitație CC pentru testarea TC-urilor cu puncte de inflexiune până la 30 kV
  • Opțional sistem de test VT&CVT integrat
  • Testarea rezistenței de izolație integrată
  • Cea mai mică și ușoară unitate de injecție secundară de 2kV existentă pe piață
  • Generatoare de test 300V & 60A pentru testarea generală a echipamentelor din stație

 

*Acest produs se configureaza!

MRCT building product code

 

 

 

megger mrct fisa tehnica

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs