AOIP RAYOMATIC 40 Termometru IR pana la 2000C

Garantie 12 Luni

RAYOMATIC 40 poate măsura temperaturi de până la 2000 ° C. Compact, robust și fiabil, diferitele modele ale seriei pot fi echipate cu diverse sisteme optice care oferă diferite răspunsuri spectrale, care îndeplinește cerințele unui număr mare de aplicații industriale standard și specializate.

Irtec RAYOMATIC 40 au 4-20 mA semnal liniar de ieșire 2 fire, cu un semnal de comunicație digitală suprapuse. Ele pot fi folosite ca un emițător și poate fi ușor conectat la orice indicator standard sistem de achiziție de date sau de pe panoul de control. Semnalul digital permite comunicarea cu un calculator sau un comunicator dedicat, pentru instrument de configurare de la distanță și de calibrare.

rayo20The Valoarea emisivitate poate fi reglat de la PC 0.30-1.00.

Un sistem integrat opțional laser pointer facilitează identificarea suprafeței măsurate.

 

Aplicații:

  • Irtec RAYOMATIC seria 40 este potrivit pentru o gamă largă de fabricație și industria de prelucrare a cererilor: metale feroase și neferoase, sticlă, minerale, ceramica, produse chimice, electronice și de cercetare și dezvoltare.

 

Caracteristici cheie:

  • 4-20 mA semnal de ieșire cu semnal digital suprapus
  • Control de la distanță prin calculator
  • Emisivitate reglabil de la PC
  • avansate de procesare a semnalului: emisivitate, vârf de recoltare, vale-picker, țineți vârf, țineți vale și calculare a mediei
  • Sistem de indicare cu laser opțional

RAYOMATIC 40

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs