Metrawatt U1600 Summator, 24 Metering Channels

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

metrawat icon

U1600  Summator, 24 Metering Channels

U1600 sumator procesează semnalele de puls și este capabil să recunoască stări digitale. Acest lucru permite exploatarea, vizualizarea si optimizarea tuturor energiilor electrice și neelectrice și a consumului de energie, precum prezinta  și centru de cost de facturare. Până la 24 de semnale în impulsuri pot fi conectate, care provin, de exemplu, de la debitmetre, contoare de energie și contoare de energie termică.

32 de canale de prelucrare  utilizeaza  aceste semnale pentru a calcula locul de muncă, de putere sau de consum. Aceste valori sunt calculate pe perioade de timp predefinite, la un interval programabil și sunt depozitate împreună cu valorile maxime respective. 4 relee (contacte de comutare) sunt disponibile pentru controlul proceselor externe, și poate fi activat în mod direct, fie cu programul sumator specific de background , sau cu un PC prin intermediul interfeței.

Schimbul de date  prin intermediul modemului care face  interogari la PC sau de la distanță  este realizat cu interfața RS232 (19.2 kbit / s). O interfață suplimentară RS232 permite utilizarea unui ceas controlat prin radio  pentru  sincronizarea  sistemului. Dispozitivele  individuale pot fi interconectate pe distanțe mari prin intermediul retelelor compatibile  ECS LAN cu o topologie de rețea în mod liber selectabile, și sunt prevăzute cu acces nelimitat la datele de la toți utilizatorii rețelei.

Grație nivelului ridicat de inteligență integrată și limbajului de programare personalizată ECL, The dispozitivul U1600 este potrivit pentru calcule specifice ale clientului, evaluări, monitorizare și optimizări, precum și - independenta  sistemului de control al energiei.

U1600 Technical Data

U1600 Technical Data