DV Power CAT250 Analizor de intreruptoare & temporizator

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

Sigla DV Power

 

Seria CAT250 a moștenit toate capacitățile și experiența colectate de la seria CAT Advanced, lider pe piață. CAT250 introduce o interfață unică cu ecran tactil, concepută pentru a economisi în mod semnificativ timpul necesar pregătirii testelor și analizei rezultatelor tuturor tipurilor de întreruptoare de tensiune medie și înaltă. Rezultatele testelor pot fi tipărite și pe imprimanta termică de 112 mm (4,4”) (accesoriu opțional) sub formă tabelară și grafică. Analizoarele și temporizatoarele de întrerupător din seria CAT250 pot fi cuplate cu DV Power Coil Analyzer seria SAT II pentru a crea un sistem de testare (control și testare efectuate cu interfața cu ecran tactil CAT250) capabil să realizeze următoarea listă de aplicații:

Măsurare simultană a timpului de până la 12 contacte principale (4 întreruperi pe fază), inclusiv rezistențe de preinserție (dacă sunt prezente în întrerupător) și 6 contacte auxiliare
Măsurarea rezistenței rezistențelor de pre-inserție (dacă sunt prezente în întrerupător)
Evaluarea sincronizării între polii întrerupătorului
Măsurarea curenților, tensiunilor și rezistenței bobinei (simultan pentru 3 bobine – în secvența de deschidere sau închidere)
Evaluarea stării bateriilor substației prin afișarea grafică a valorii tensiunii
Măsurarea deplasării, ștergerea contactului, cursa excesivă, rebound, timpul de amortizare și viteza medie a pieselor mobile ale ruptorului
Înregistrarea amprentei vibrației întreruptorului
Testul „Prima călătorie”.
Măsurarea rezistenței statice
Măsurare dinamică a rezistenței
Măsurarea timpului, a curentului și a tensiunii motorului de încărcare cu arc (atât tensiunea de alimentare DC, cât și AC, atunci când este utilizat ca sistem de testare CAT și SAT)

 

Caracteristici:

Măsurare precisă în mediu de înaltă tensiune
Interfață cu ecran tactil (afișaj color de 10,1 inchi)
Funcția de împământare pe ambele părți pentru AIS (opțional)
Micro-ohmmetru încorporat (până la 500 A) pentru măsurarea rezistenței dinamice și statice (opțional)
Imprimantă încorporată 112 mm (opțional)
Baza de date a planurilor de testare a întrerupătoarelor
Software DV-CB pentru analiza detaliată a rezultatelor testelor

Microohmetrul încorporat (opțional) oferă un curent ridicat pentru măsurarea rezistenței dinamice și statice, precum și pentru măsurarea temporizării BSG a întrerupătoarelor de circuite cu rezervor mort. Cele șase canale analogice de tensiune suplimentare au patru intervale de tensiune selectabile disponibile (±1 V, ±5 V, ±60 V și ±300 V AC/DC). Sunt folosite pentru a monitoriza: Măsurarea rezistenței bobinei (simultan pentru 3 bobine – în timpul secvenței de deschidere sau închidere) Tensiunea bateriei stației de întrerupător, Curenți DC și AC în timpul testului „Prima călătorie”, Curenți secundari CT pentru testul BSG pe GIS Alte tipuri de semnale analogice care pot fi relevante. Trei intrări ale canalelor de vibrații înregistrează amprentele vibrațiilor întreruptorului de circuit, oferind o evaluare non-invazivă a contactelor principale ale întrerupătorului de circuit folosind analiza bazată pe vibrații. Trei canale ale traductorului asigură deplasarea de măsurare a pieselor mobile ale întreruptorului, ștergerea contactului, cursa excesivă, rebound, timpul de amortizare și o viteză medie. La aceste canale universale poate fi conectat fie un traductor analogic, fie un traductor digital. Rezultatele testelor sunt tipărite pe imprimanta termică de 112 mm (4,4 inchi) (accesoriu opțional) sub formă tabelară și grafică.
Specifications

flat-current
GENERATED CURRENT
Up to 500 A DC
flat_breakes_per_phase
BREAKS PER PHASE
4 Breaks
flat-coil
COIL CONTROL
6 Coil Channels
flat_analog
ANALOG CHANNELS
6 Channels
flat-switch
AUXILIARY CHANNELS
6 Channels
flat-transducer
TRANSDUCERS
3 Transducer Inputs
flat_vibration_cb
VIBRATION TESTING
3 Channels
Nu exista accesorii compatibile cu acest produs