EuroSMC PME-600-T Analizor de Intreruptoare

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

LOGO EUROSMC

 

Familia de analizoare de întreruptoare PME combină portabilitatea, ușurința în exploatare și acuratețea remarcabilă pentru sarcina de a evalua starea și performanța întreruptoarelor trifazate de medie și înaltă tensiune de orice fel.

Modele 

PME-500-TR: REFERINȚA

PME-600-T: USOR si RAPID

PME-700-TR: FARA COMPROMIS

Aceste instrumente mici, ușoare, dar robuste, vor înregistra tranziția polilor întrerupătorului între pozițiile DESCHIS și ÎNCHIS cu o rezoluție de 0,1 milisecunde pentru a dezvălui grafic și numeric orice dezechilibru sau dezechilibru în cele trei faze.

Alte două intrări auxiliare permit înregistrarea activității de către alte contacte în mișcare în timpul aceleiași analize pentru a oferi informații suplimentare despre sincronizarea elementelor importante în sau în exteriorul întreruptorului.

Procesul de înregistrare poate fi declanșat de utilizator sau de schimbarea stării unui semnal de tensiune sau contact uscat.

Durata comenzii DESCHIS și ÎNCHIS poate fi setată pentru a se potrivi cu exactitate cu cea a dispozitivului de comandă al întrerupătorului, pentru a testa mecanismul de acționare a mașinii în raport cu cerințele.

Upgradabil

Cele trei modele care compun familia PME de analizoare de întrerupătoare cuprind toate elementele esențiale, un set complet de conexiuni, accesorii și câteva caracteristici distinctive, iar toate au PME BUS - contribuția noastră pentru a vă proteja investiția cu posibilitatea de upgrade. funcționalitatea dispozitivului dvs. în orice moment, cu opțiunile plug & play existente și viitoare.

PME-600-T: USOR si RAPID

Conectați-vă dispozitivul personal fără fir, conectați întrerupătorul, lansați testul și colectați datele. Atat de usor. Și în buget.

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs