Megger EGIL200 Analizor de intreruptoare

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

  • Analizor de întreruptoare de medie tensiune care oferă un nou nivel de precizie măsurătorilor dumneavoastră standard

  • Operarea intuitivă oferă rezultate finale ale măsurătorilor cu un minim de interacțiune a utilizatorului

  • Performanța de măsurare moștenită de la analizatoarele de întreruptoare din seria Megger TM, lider de piață

  • Instrument și accesorii concepute pentru cele mai complexe și solicitante condiții de teren

  • Interfață intuitivă și ușor de utilizat

Masuratori efectuate :

1. Cronometrarea contactelor principale și PIR
2. Analiza curentului prin bobină a bobinelor de închidere, deschidere 1 și 2
3. Măsurători de tensiune în stație
4. Măsurători de deplasare
5. Măsurarea curentului motorului

EGIL200 este primul echipament din noua gamă de analizoare de întreruptoare de la Megger. A fost proiectat în strânsă cooperare cu grupuri de referință din industrie la nivel mondial, care au experiență în utilizarea de analizoare de întreruptoare din seria de vârf și de mare succes Megger TM. Accentul în dezvoltarea EGIL200 a fost privind ușurința în utilizare, asigurându-vă că timpul petrecut pentru stabilirea măsurătorilor este menținut la minimum. Conexiunea la obiectul de test a fost, de asemenea, simplificată și cu o singură conectare se pot face toate operațiunile sau măsurătorile următoare: timpul contactelor principale și PIR, analiza curentului de bobină, măsurători de tensiune în stație, măsurători de deplasare și măsurarea curentului motorului. Ca atare, cu EGIL200 puteți obține rezultatele testelor în cel mai scurt timp și exact.

EGIL200 permite toate măsurătorile prevăzute în standardele IEEE C37 și IEC 62271 și oferă caracteristici de vârf de la seria de analizoare TM în segmentul de mijloc precum: operare intuitivă și ușor de utilizat – minim al intervențiilor utilizatorului necesare de la pornirea instrumentului la rezultatul documentat al măsurătorii, raportarea cu un singur clic în pdf sau tipărită opțional, imprimantă integrată, ieșire de control dedicată pentru bobina de deschidere 2, canale de control multifuncționale care, cu o singură conexiune, gestionează impulsurile de control și poate măsura tensiunile staţiei şi curenţii bobinei, canale de sincronizare a contactelor auxiliare izolate galvanic și independente de polaritate, adaptare automată pentru contacte cu sau fără tensiune, timp de contact precis al rezistenței de pre-inserție PIR și măsurarea valorii rezistenței cu tehnologia brevetată de Megger Active Interference Suppression.

Proiectat pentru întreruptoarele de medie și înaltă tensiune, montat într-o carcasă rezistentă cu gradul de protecție IP67 și având accesoriile de măsură disponibile într-un rucsac ușor de transport, EGIL200 este „cutia“ dumneavoastră completă de instrumente  pentru evaluări zilnice, fără probleme, a stării întreruptoarelor.

 

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs