KoCoS PROMET SE High-Precision Ohm Meter 200

Garantie 12 Luni

kokos logo

PROMET SE - compact, de înaltă precizie ohm-metru

PROMET SE este, ohm-metru compact cu baterie  cu un test de curent reglabil de până la 200 A. Două ieșiri de curent și două intrări de măsurare a tensiunii permit rezistența care urmează să fie determinata la două puncte de măsurare simultan.

Manipularea flexibilă cu funcționare a bateriei și funcționalitatea ridicată și precizie care sunt caracteristice populare gama de produse PROMET face acest dispozitiv de măsurare universal deosebit de adecvat pentru utilizarea portabila  în gări sau medii industriale de comutare.

Patru fire de măsurare, tehnologia  PROMET SE permite  satisfacerea  celei  mai stringente cerințe de acuratețe, făcându-l ideal pentru determinarea de înaltă precizie a rezistențe în intervalul μΩ.

 

Ideal pentru condiții dificile

Deoarece dispozitivul cantareste doar 1,5 kg,  dispune de o carcasă compactă dotată cu o curea de transport, acesta poate fi utilizat chiar și în situațiile în care nu poate fi pus în jos, de exemplu, atunci când lucrează pe scări sau platforme de ridicare. Puternic litiu-ion garantează  funcționarea bateriei independentă a sursei de alimentare, chiar și pentru perioade de câteva ore și mai mult.

 

Determinarea rezistenței la două puncte de măsurare

Deoarece dispozitivul este echipat cu două ieșiri de curent și două intrări de măsurare a tensiunii, este posibil să se efectueze măsurători paralele la două puncte de măsurare, pentru a putea evalua calitatea conexiunilor, de exemplu. În plus, atunci când este utilizat în combinație cu un sistem de testare comutație actas, până la șase contacte principale pot fi testate în paralel.

 

Curenți de test constant până la 200 A

O sursă de curent bazat pe electronică de stat-of-the-art putere și tehnologie condensator oferă constant  ieșiri  pentru curenți de test de până la 200 A, chiar și în timpul funcționării bateriei. Curentii de test de sarcină sunt independenti  și reglabili.

Evaluarea calității conexiunilor

Deoarece există două intrări de măsurare a tensiunii, calitatea conexiunilor, cum ar fi conexiunile pentru șuruburi de pe barele colectoare poate  fi determinată rapid și ușor utilizând factorul de calitate. Factorul de calitate este definit prin raportul dintre rezistența conexiunii pe lungimea de suprapunere la rezistența barei pe aceeași lungime.

 

Măsurarea   temperaturii cu compensare

PROMET SE poate măsura rezistența cu compensare a temperaturii. Temperatura la punctul de măsurare se măsoară cu ajutorul unui senzor, iar valoarea rezistenței este calculată pentru temperatura de referință. O bază de date de material pentru compensarea temperaturii diferitelor materiale  sunt salvate în dispozitiv și poate fi extins și atunci când este necesar.

Determinarea precisă a rezistențelor de contact

Măsurători regulate ale rezistenței de contact permit o evaluare corectă a stării sistemelor de contact. Cu ajutorul PROMET SE, rezistențele  excesiv de ridicate de transfer care rezultă din conexiuni slabe pot fi  identificate prin măsurarea rezistenței de contact statică. Acest lucru asigură că cerințele de întreținere pot fi identificate într-un stadiu incipient, ori menținute la un nivel minim în jos.

 

Integrarea în testarea întrerupătorului  de circuit cu ACTAS

PROMET SE este echipat cu interfețe pentru conectarea la instrumente de testare ACTAS. Cu ajutorul software-ului de testare ACTAS, măsurarea rezistenței poate fi integrata  cu ușurință în testele de circuit breaker. Acest lucru face simplu pentru a automatiza testele și să efectueze o analiză cuprinzătoare a rezultatelor testului. Valorile măsurate sunt utilizate pentru evaluarea testelor și sunt incluse în raportul de încercare.

 

Determinarea rezistenței dinamice pentru  șase contacte principale

Atunci când este utilizat în asociere cu Actas, PROMET SE poate efectua măsurători de rezistență de contact dinamice pe trei poli și două camere de contact principale pentru fiecare pol simultan. Aceasta înseamnă că măsurătoarea poate fi realizată pe toate contactele unui dispozitiv de comutație într-o singură operație. Aceasta elimină procedurile de conectare și deconectare a consumatoarelor  de timp și asigură că măsurătoarea este efectuată în condiții identice, care să permită compararea directă a rezistențelor de contact unul cu altul.

 

Operare simplă și intuitivă

Rezistive 3½ "tastele de ecran și funcția de atingere face pentru operarea simplă și intuitivă. Toți parametrii de testare sunt afișati  în mod clar și pot fi stabilite în mod direct. Valorile rezistenței determinate în timpul măsurătorilor sunt afișate ca rezultate de pe ecran și pot fi salvate în memoria internă, cu o ora și data.

 

 

Rezultate  de ieșire, de gestionare și de testare raport prin PC

PROMET SE poate fi conectat direct la un PC. Descărcarea și gestionarea datelor salvate în dispozitiv este ușor de făcut de către software-ul user-friendly. Rezultatele măsurătorilor, care sunt afișate într-o formă structurată în mod clar, pot fi, de asemenea, exportate într-o foaie de calcul Excel sau prezentate într-un raport de încercare.

PROMET 200-Tehnical Paper

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs