Fluke A3003 FC Multimetru cu cleşte de curent continuu 2.000 A

Garantie 12 Luni

Fluke Platinum Badge

Toate datele, chiar pe teren.

Aparatul de măsură cu cleşte de curent continuu 2.000 A wireless Fluke a3003 FC este un alt membru al unei familii în dezvoltare de instrumente de testare wireless, care vă permite să înregistraţi şi să partajaţi date, utilizând aplicaţia Fluke Connect® cu apel video ShareLive™.

A3003 este instrumentul potrivit in cazul aplicaţiilor de curenţi mari, care necesită măsurători până la 2.000 A c.c.

Deschiderea foarte mare permite fixarea uşoară în jurul conductorilor mari, care se găsesc de obicei în industriile miniere, de servicii publice, maritime, feroviare sau industrii grele, unde există curenţi c.c. puternici sau cabluri groase de transport al curentului. Construcţia unică a deschiderii aparatului de măsură A3003 permite un interval de măsurare larg, ceea ce înseamnă că puteţi efectua măsurători cu precizie, de la 10 A c.c. până la 2.000 A c.c.

 

 Fluke connect logo black  Fluke logo cat III 1000

 

Instrumentele de testare wireless Fluke Connect aduc instrumentele, nu corpul dvs., lângă mediile electrice sau locurile de muncă periculoase.

Este simplu. Conectaţi aparatul de măsură a curentului c.c. a3003 FC sau oricare alte aparate de măsură de la distanţă Fluke Connect şi citiţi rezultatele pe multimetrul wireless Fluke Connect sau pe un calculator portabil, de la o distanţă sigură.
Mai mult, instrumentele de testare Fluke Connect pot trimite datele de măsurare la smartphone-ul dvs., astfel încât să puteţi salva şi partaja măsurătorile de pe teren cu echipa dvs., în orice moment şi de oriunde.

 

Preveniţi apariţia situaţiilor dificile atunci când izolaţi defecţiuni electrice intermitente.

Sincronizarea este totul atunci când încercaţi să găsiţi o problemă intermitentă, iar partea dificilă este că aceasta nu apare tot timpul atunci când aveţi aparatul de măsurare conectat. Am rezolvat această problemă cu Fluke Connect - lăsaţi modulele de la distanţă conectate pentru a înregistra măsurătorile şi vă puteţi ocupa de alte probleme. Apoi puteţi descărca datele pentru analiză ulterioară.

 

Trimite datele la laptopul dvs. şi puteţi trece de la înregistrare la analiză şi diagnoză.

Face înregistrări în funcţie de timp pentru a monitoriza modificările sarcinii pe circuit în decursul unei ore, a unui schimb sau a unei săptămâni.
Utiliza adaptorul USB wireless Fluke Connect pentru a colecta date înregistrate din modulele de la distanţă, trecând pe lângă un modul operaţional şi descărcând date jurnalizate.
Realizaţi analize cu ajutorul calculatorului şi puteţi partaja rezultate prin intermediul stocării Fluke Cloud™ şi a apelului video ShareLive™. Vizualizaţi date sau grafice pentru a obţine intrare de la membrii echipei.

 

Aparat de măsură cu cleşte de curent c.c. 2.000 A wireless Fluke A3003 FC - un aparat de măsură cu cleşte de curent complet funcţional care transmite wireless măsurători la alte unităţi master compatibile Fluke Connect®.

 fluke connect banner

Caracteristici:

Aparatul de măsură cu cleşte de curent c.c. a3003 FC Wireless este un dispozitiv complet funcţional care transmite wireless măsurătorile către alte unităţi master compatibile Fluke Connect®, menţionate mai jos:

 • Multimetrul digital Fluke 3000 FC
 • Camera cu infraroşu Fluke Ti200/300/400
 • Adaptorul PC prin pc3000 FC opţional
 • Aplicaţia mobilă Fluke Connect
 • TiX560 şi TiX520

Aparatul de măsură cu cleşte de curent c.c. 2.000 A a3003 FC Wireless, cu deschidere foarte mare, este fixat uşor în jurul conductorilor mari care se găsesc de obicei în industriile miniere, de servicii publice, maritime, feroviare sau industrii grele, unde există curenţi c.c. puternici sau cabluri groase de transport al curentului.

Principalele caracteristici ale Fluke a3003 FC includ:

 • Măsoară între 10 A şi 2.000 A c.c.
 • Deschidere mare (64 mm) pentru a măsura curenţi mari prin conductori groşi
 • Să utilizaţi funcţia de jurnalizare pentru înregistrarea şi salvarea a până la 65.000 de măsurători
 • Include bandă magnetică de agăţare

 

Pachetul de livrare include:

 • Modul de curent continuu
 • Baterii
 • Chingă magnetică de suspendare
 • Garantie 1 an
 • Manual de utilizare
 • Declaratie de conformitate
 • Certificare ISO

 

 

Fluke a3003 spec teh

Fluke a3003 curent

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs