Fluke IRR1-SOL Aparat de masurat iradianta solara

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

Fluke Platinum Badge

 

Caracteristici

  • Măsurați iradianta solară, temperatura mediului și modulul fotovoltaic, orientarea matricei și unghiurile de înclinare
  • Efectuați măsurători instantanee pentru a determina iradianta solară în wați pe metru pătrat, cerute de standardul IEC 62446-1
  • LCD cu contrast ridicat cu numere mari pentru o lizibilitate ușoară în lumina directă a soarelui
  • Include husă de transport și curea de umăr

SENSOR SOLAR MONO-CRISTALIN DE ÎNALTĂ PRECIZIE

Măsurători de iradianta instantanee de până la 1400 W/m²

DOUĂ OPȚIUNI PENTRU MĂSURAREA TEMPERATURII

Utilizați senzorul de temperatură încorporat sau sonda de temperatură exterioară a suportului de aspirație pentru a măsura temperatura ambientală și a panoului

BUSOLA INTEGRATA

Măsurați și documentați orientarea acoperișului sau a șantierului

SENSOR DE INCLINARE

Cunoașteți înclinarea acoperișului și a panoului fotovoltaic atunci când examinați, instalați sau reglați instalația.

Efectuați măsurătorile critice necesare pentru instalarea, testarea, întreținerea și raportarea panourilor solare sau sistemelor fotovoltaice cu un singur instrument ușor de utilizat.

Aparatul de masurat iradianta solara Fluke IRR1-SOL a fost proiectat de la zero pentru a simplifica instalarea, punerea în funcțiune și depanarea rețelelor fotovoltaice, măsurând iradianta, temperatura, înclinarea și direcția rețelei solare într-un singur instrument portabil. Cu un design robust, compact, o husă de protecție de transport și un ecran LCD ușor de citit, cu contrast ridicat pentru a citi măsurătorile în lumina directă a soarelui, IRR1 SOL poate merge oriunde mergeți. Interfața simplă cu utilizator, măsurătorile instantanee ale iradiantei solare și senzorul de temperatură încorporat facilitează îndeplinirea cerințelor IEC 62446-1 pentru testarea, documentarea și întreținerea sistemelor fotovoltaice. În plus, busola integrată și senzorul de înclinare vă permit să măsurați și să documentați rapid orientarea acoperișului și a șantierului, înclinarea și înclinarea panoului în timp ce supravegheați, instalați sau ajustați o instalație. Indiferent dacă lucrează la un sistem montat pe acoperiș sau la o instalație mare pe teren, IRR1-SOL este soluția cu o singură mână de care fiecare instalator și tehnician solar are nevoie în geanta de scule.

Utilizați IRR1-SOL pentru:

Proiectare si topografie sisteme fotovoltaice

Pentru a găsi producția așteptată la un loc, determinați-vă resursa solară luând în considerare umbrirea. Resursa solară este măsurată la orele de vârf: numărul de ore pe zi cu 1.000 de wați generați pe metru pătrat de rețea solară. Locația, ora din zi, sezonul și condițiile meteorologice influențează toate orele de vârf ale soarelui. Utilizați Fluke IRR1-SOL pentru a determina iradianta solară reală (Watt/m²) și umbrirea la fața locului pentru a dezvolta o linie de bază.

Măsurare

Odată ce sistemul dumneavoastră este instalat, asigurați-vă că funcționează așa cum este proiectat, măsurând caracteristicile sale electrice și puterea reală de ieșire a matricei. Performanța unei rețele fotovoltaice se bazează pe curba curent-tensiune (IV). Utilizați IRR1-SOL pentru a obține cantitatea de iradianta solară necesară pentru a calcula curba IV a puterii de ieșire.

Compararea și diagnosticarea

Chiar și atunci când este instalat corect, un sistem fotovoltaic poate să nu producă puterea electrică așteptată. Pentru a produce ieșirea așteptată, sistemul trebuie să primească cantitatea corectă de energie de iradiere pentru a genera tensiunea de curent continuu care este alimentată în invertor.

Radiație

Interval măsurare

0 to 1400 W/m²

Rezoluție

1 W/m²

Precizie măsurare

± (5 % + 5 Digit)

Temperatura măsurare

Interval măsurare (°C)

-22 °F to 212 °F (-30 °C to 100 °C)

Rezoluție

0.2 °F (0.1 °C) / 1 °F @>100 °F

Precizie măsurare

±2 °F (±1 °C) @ 14 °F to 167 °F (-10 °C to 75 °C), ±4 °F (±2 °C) @ -22 °F to 14 °F (-30 °C to -10 °C) and 167 °F to 212 °F (75 °C to 100 °C)

Unghiul de inclinație

Interval măsurare

-90° to +90°

Rezoluție

0.1°

Precizie măsurare

± 1.5°@ -50° to +50°, ±2.5° @ -85° to -50° and +50° to +85° ±3.5° @ -90° to -85° and +85° to +90°

Busolă

Interval măsurare

0° to 360°

Rezoluție

Precizie măsurare

± 7°

Temperatură de funcționare

Temperatura de funcționare IRR1-SOL

-20 °C to 50 °C (humidity <80 %), noncondensing

Temperatura de funcționare 80PR-IRR

-30 °C to 100 °C

Temperatura depozitare

-30 °C to 60 °C (humidity <80 %)

Altitudine

0 m to max. 2000 m

Compatibilitate electromagnetică (EMC)

Internațional

IEC 61326-1: Mediu electromagnetic portabil

CISPR 11: Grupa 1, Clasa A

Grupa 1: Echipamentul a generat și/sau utilizează în mod intenționat energie de radiofrecvență cuplată conductiv, necesară pentru energia de radiofrecvență care este necesară pentru funcționarea internă a echipamentului în sine. Clasa A: Echipamentul este adecvat pentru utilizare în toate unitățile, altele decât cele casnice și cele conectate direct la o rețea de alimentare cu energie de joasă tensiune care alimentează clădirile utilizate în scopuri casnice.

Protecție

Protecție IP

IP40

Alimentare & Baterii

Baterii

4 AA

Durata viață baterii

50 de ore (> 9000 de citiri)

Auto Power Off

30 minute

Dimensiuni

L x W x H

5.90 x 3.14 x 1.37 in (150 x 80 x 35 mm)

Greutate

0.5 lb (231 g)

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs