Seaward Solar Survey Multifunction Solar Irradiance Meters

Garantie 24 Luni

Seaward Logo

Seria de masurare a iradierii Solar Survey are instrumentele perfecte pentru instalatorii de fotovoltaice si termale solare pentru a conduce anchete solare la fata locului.

Cu o celula solara de referinta pentru a masura adevara iradiere, Solar Survey ofera acuratete a datelor masurate comparata cu aparatele care folosesc ca detector fotodioda.

Aceste unitati portabile nu numai ca masoara iradierea, dar au de asemenea construit in interior un inclinometru pentru a masura inclinatia acoperisului, un compass pentru a masura orientarea acoperisului si un termometru pentru a masura ambianta aerului si modulul de temperature. Aceste caracteristici unice fac Solar Survey 100 si 200R cu adevarat niste instrumente abile si indispensabile, asigurand conditii optime pentru orice sistem ce urmeaza a fi instalat.

Modelul 200R prezinta acum caracteristici noi precum conectivitatea, care permite sa fie masurata iradierea fara fir in timp real, precum si temperature ambianta si rezultatele masuratorii modulului de temperature PV, toate acestea in timp ce testele electrice se desfasoara, asa cum este prevazut in standardul international IEC 62446. Rezultatele pot fi descarcate din aparatul PV150/PV200 printr-un software certificat.

Solar Surbey 100 si 200R incorporeaza o caracteristica de afisare in asteptare, care permite utilizatorului sa capteze usor citirea in locatii dificile.

Pachetul de livrare contine:

  • Aspirare modul PV si sensor pentru temperatura de ambianta
  • Certificat de Calibrare
  • Cablu USB (doar pentru modelul 200R)
  • Ghid pentru incepatori

 

Seaward Solar Survey Multifunction Solar Irradiance Meters tech spec1

Seaward Solar Survey Multifunction Solar Irradiance Meters tech spec2

Seaward Solar Survey Multifunction Solar Irradiance Meters tech spec3

Seaward Solar Survey Multifunction Solar Irradiance Meters tech spec4

Seaward Solar Survey Multifunction Solar Irradiance Meters comparison

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs