AOIP NS3-Electronic starter for low and medium power cage motors

Garantie 12 Luni

Starterului moale NOVADEM S3 (NS3) este proiectat pentru a controla toate aspectele legate de pornire, oprire și de protecție a 3 faze motoare cu rotor în colivie de până la 1200 kW la 690 V.

Aceste startere digitale de înaltă performanță oferă o interfață de utilizator care acceptă o metodă de programare rapidă prin utilizarea macro-uri de aplicații pre-configurate.

NS3 oferă, de asemenea, ca standard o legătură serială RS232 pentru a comunica cu un PC sau o rețea.

Starterele NS3 permit o pornire progresivă, de protecție și de oprire (cu roată liberă, reglementată sau rapidă) a oricăror motoare asincrone cu trei faze, pe o gamă largă de putere.

Interfața cu utilizatorul NS3 este format din:

Un ecran și tastatură interfață prietenoasă cu utilizatorul pentru programarea rapidă a fiecărei cereri prin selectarea corespunzătoare macro-programare

O legătură serială RS 232 pentru conectarea la un PC sau la o rețea

Software-ul puternic permite starterul să fie programate și menținute fără a fi nevoie constantă pentru un manual de operare.

 

Programarea macro

Utilizarea de macro-uri simplifica foarte mult programarea starterului: este nevoie doar să cunoască curentul nominal al motorului și natura cererii.

Programul macro corespunzător aparatului nu selectează numai setările parametrilor relevanți pentru tine, configureaza, de asemenea, terminalele programabile I / O.

Numeroase macro-uri de aplicații sunt disponibile, cum ar fi: pompe centrifuge, pompe de vid, ventilatoare, compresoare, polizoare, benzi transportoare ...

Cu toate acestea, în cazul în care aplicația macro nu este disponibil, NS3 permite programarea ușoară a tuturor funcțiilor și a parametrilor prin intermediul interfeței cu utilizatorul 40 de caractere.

NS3

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs