Metrawatt U1601 Summator, 12 Universal Inputs, LON-Bus

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

metrawat icon

U1601 Summator, 12 Universal Inputs, LON-Bus

Sumator U1601 extinde sistemul de control al energiei pentru a include prelucrarea valorilor analogice și simplifică conectarea contoarelor de energie la magistrala LON. Acest lucru permite exploatarea, vizualizarea si optimizarea tuturor energiilor electrice si neelectrice  si a consumului de consumului de energie, precum prezinta si centru de cost de facturare. 

Un maxim de 12 semnale analogice sau impulsuri pot fi conectate, care provin, de exemplu, de la debitmetre, contoare de energie și contoare de energie termică. În plus, până la 63 din seria GOSSEN METRAWATT U168X contoare electrice pot fi conectate la sumator U1601 prin intermediul interfetei electrice LON izolate.

64 de canale de procesare  calculeaza  puterea sau  consumul celor mentionate  mai sus, liber repartizabile. Aceste valori sunt calculate pe perioade de timp predefinite, la un interval programabil și sunt depozitate împreună cu valorile maxime respective. Două ieșiri analogice, patru comutatoare MOS și două relee (contacte de comutare) sunt disponibile pentru controlul proceselor externe, și poate fi activat în mod direct, fie cu programul sumator specific de background, sau cu un PC prin intermediul interfeței.

Schimbul de date  prin intermediul modemului care face  interogari la PC sau de la distanță  este realizat cu interfața RS232 (115 kbit / s). O interfață suplimentară RS232 permite utilizarea unui ceas controlat prin radio pentru sincronizarea sistemului. Dispozitivele individuale pot fi interconectate pe distanțe mari prin intermediul retelelor compatibile  ECS LAN cu o topologie de rețea în mod liber selectabile, și sunt prevăzute cu acces nelimitat la datele de la toți utilizatorii rețelei.

Grație nivelului ridicat de inteligență integrată și limbajului de programare personalizată ECL, dispozitivul U1601 este potrivit pentru calcule specifice ale clientului, evaluări, monitorizare și optimizări, precum și - independenta sistemului de control al energiei.

 

U1601 Technical Data

U1601 Technical Data