KoCoS METES 340 REF-High-Precision Meter Test System

Garantie 12 Luni

kokos logo

Precizie inalta-Sistem de testare METES

Sistemele de testare al gamei Metes poate realiza tot felul de teste asupra contoarelor de energie electrică rapida, eficient și extrem de precis. Metes 340 REF este noul punct de reper pentru testele la fața locului referitoare la instalarea sau inspectarea contoarelor de electricitate. Procedurile automate de testare pot fi furnizate fie prin intermediul unui PC instalat cu un software proiectat ergonomic sau poate fi rulat prin intermediul meniurilor afișate pe ecran încorporat.

În scopul analizei cuprinzătoare, cea mai recentă versiune a software-ului Metes nu măsoară doar precizii metru, dar formele de semnal pot înregistra, de asemenea, și alte valori de calitate a puterii.

Metru de testare - Metes 340 REF

Mulți producători de contoare electrice au apelat la tehnologii de ultima ora pentru a satisface cererea tot mai mare care se axeaza  pe performanța și funcționalitatea produselor lor. Rezultă că cerințele referitoare la echipamentul folosit pentru a testa contoarele de electricitate nu mai puțin pretențios sunt. CONTOARE 340 REF a fost conceput pentru a satisface aceste cerințe.

 

Descrierea sistemului

Metes 340 REF are trei intrări de tensiune și trei intrări de curent. Cele două intrări de curent pentru măsurarea directă au scalele de măsurare 12 A și 120 A, respectiv. Includerea unei contribuții suplimentare pentru conectarea cleștilor  de curent cu compensare de eroare face ca acest sistem de testare adecvat pentru o gamă largă de aplicații.

Intrările  de impuls permit conectarea configurabililor  tuturor capetelor de scanare utilizate în mod obișnuit. Nu numai că este posibil pentru a selecta diferite tensiuni de intrare diferite pentru aceste intrări, dar constant, tipul de energie metru și lungimea impulsului poat  fi de asemenea setat în mod individual. Același lucru este de asemenea valabil și pentru producția de impuls.

În plus față de determinarea preciziei contorului, CONTOARE 340 REF pot  măsura, de asemenea, calitatea energiei electrice. O multitudine de alte mărimi electrice pot fi calculate și analizate pe baza valorilor măsurate, inclusiv setul complet de cantități de energie, conținutul de curent continuu și armonicele.

 

Ușor de operat

Metes 340 REF poate funcționa fie cu un PC și software-ul Metes sau, alternativ, prin intermediul unui built-in panoul de control echipat cu o inalta rezolutie, rezistiv 3½ ", ecran tactil și patru taste funcționale. Interfața grafică de utilizator face pentru operare ușoară, intuitivă. Toate setările necesare pentru un test sunt afișate în mod clar pe ecran.

 

User-friendly Testare Software

Un computer PC sau laptop poate fi, de asemenea, conectat direct la Metes 340 REF. Ca rezultat, dispozitivul poate fi acționat și controlat prin intermediul software-ului  puternic Metes pentru testele manuale și automate pentru contoarele de electricitate. Utilizarea software-ului este ușor de a crea un plan individual de testare pentru fiecare obiect de test, care poate rula orice număr  în condiții de testare identice.

Rezultatele testului pot fi  afișate sub forma unor curbe de eroare sau structurate în mod clar tabele de valoare și pot fi, de asemenea, prezentate în rapoartele de încercare configurabile în mod individual.

 

Intrări analogice:

 • Tensiune 3 x 480 VAC
 • Curent de 3 x 12 AAC directă
 •                     3 x 120 AAC
 • 3 clesti de curent

 

Clase de precizie :

 • Metes 340 REF (0,05) 0,05%
 • Metes 340 REF (0,02) 0,02%

 

Intrări de impuls:

 • 6 Niveluri  de intrare de până la 24 Vcc, Alimentare 12 Vcc / 24 Vcc

Ieșiri de impuls:

 • 6 proportionale cu energia

Intrări binare:

 • 4 intervale  de declanșare 24 ... 300 Vcc

Ieșiri binare:

 • 3 relee de iesire fara potential
 • sincronizare de timp (opțional) modulul receptor GPS intern
 • Ecran tactil, tastatura cu membrană cu 4 taste funcționale, PC-ul
 • Afișaj de înaltă rezoluție, rezistiv 3½ "touch screen
 • RS232 comunicare, USB-A, USB-B, Ethernet (RJ 45)
 • Carcasă (LxHxA) [mm] 470 x 162 x 316 19 ", 3 HU

METES 340 REF-Tehnical Paper

METES 340 REF-Tehnical Paper

METES 340 REF-Tehnical Paper

METES 340 REF-Tehnical Paper

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs