KoCoS METES Software

Garantie 12 Luni

kokos logo

Ușor de operat

Sistemele de testare din  gama Metes sunt controlate cu software-ul user-friendly. Pachetul de software modular a fost special dezvoltat pentru scopul testării contorului de către ingineri cu o bogăție de experiență practică în domeniu. Operarea programului a fost conceput cu cerințele practice ale utilizatorilor în minte. Toți parametrii care sunt de o importanță decisivă pentru procedura de testare poate fi definită în software-ul de parametrizare inclus ca standard. Flexibil, ușor de utilizat conceptul din spatele sistemelor de testare Metes vă ajută să realizați doar despre orice sarcină de încercare imaginabila. Datorită designului bine structurat și ergonomic al interfeței cu utilizatorul, software-ul poate fi operat intuitiv și este ușor de învățat, minimizând timpul necesar pentru a se familiariza cu sistemul de testare.

Managementul dispozitiv

Toți parametrii de testare sunt definiti  în mod automat atunci când un obiect de test este selectat din baza de date. Sistemul flexibil de management al datelor stochează parametrii specifici ai tuturor contoarelor într-o rețea sau toate contoarele produse de un producător, inclusiv datele necesare pentru gestionarea întreținerii. Datele sunt afișate într-o structură ierarhică, care este similar cu un  director. Această structură oferă un acces rapid, orientat spre dispozitivele necesare și datele lor de testare respective.

Datorită structurii sale flexibile, structura bazei de date poate fi ușor adaptat pentru a satisface cerințele diferite ale companiilor alimentare cu energie electrică, producătorii de contoare și consultanți de inginerie.

Procesarea datelor

Toți parametrii, valorile măsurate și rezultatele sunt gestionate fie local, fie pe un server de rețea centrală într-o structură de date deschisă și flexibilă. Datele pot fi organizate conform unor principii diferite, care pot varia în funcție de cerințele individuale. Sortarea în funcție de locație sau de tipul dispozitivului obiectului de testare este posibil, de exemplu.

Rezultatele testelor care au fost efectuate anterior, sunt salvate în baza de date, ceea ce le face disponibile pentru reproducere sau comparare, în orice moment.

Deoarece rezultatele fiecărui test individual sunt stocate dispozitiv în mod specific, întreaga durata de funcționare a unui obiect de test este documentat în detaliu cuprinzător.

METES Software

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs