KoCoS PROMET-High-Precision Ohm Meter 100

Garantie 12 Luni

kokos logo

PROMET SMO

De mare precizie Ohm Meter

De înaltă precizie micro-ohm metru pentru sarcini ohmice și inductive

PROMET SMO este un Dispozitiv de măsurare compact, cu baterie, de înaltă precizie pentru determinarea valorilor de rezistență în intervalul μΩ. Utilizarea tehnologiei de măsurare cu patru fire și curenți mari de testare de până la 100 A permite PROMET OPU pentru a satisface cele mai stricte cerințe de acuratețe. PROMET SMO poate fi de asemenea folosite pentru a determina rezistențele de înfășurare ale transformatoarelor, motoare și transformatoare de măsură.

Funcționalitate ridicată, baterii reîncărcabile și o greutate redusă de doar 9.3 kg face acest dispozitiv de măsurare adecvat pentru utilizare universală.

 

Evaluarea stării sistemelor de contact

Măsurători regulate ale rezistenței de contact permit o evaluare corectă a stării sistemelor de contact. Cu ajutorul PROMET SMO, rezistențele  excesiv de ridicate de transfer care rezultă din conexiuni slabe pot fi identificate prin măsurarea rezistenței de contact statică. Acest lucru asigură că cerințele de întreținere pot fi identificate într-un stadiu incipient și de ori menținute la un nivel minim în jos.

 

Determinarea rezistenței de contact cu legare la pământ pe ambele părți

Grație paralelei  de măsurare a curentului la pământ, rezistența poate fi determinată cu precizie pentru principalele date de contact aparate de comutație chiar cu legare la pământ pe ambele părți. Curentul  la pământ este măsurat cu o clemă de curent și automat luate în considerare de către sistem în timpul determinării de rezistență. Nu numai că s-ar deconecta marca conductor efectuarea unor teste mai complicate, ar fi, de asemenea, în detrimentul siguranței.

 

Măsurători la sarcini inductive

PROMET SMO a fost proiectat pentru un număr de aplicații, inclusiv măsurarea rezistenței de sarcini inductive până la 1000 de Henrys, cum ar fi IT, MT și JT transformatoare, motoare și transformatoare de măsură, de exemplu.

Un algoritm special se asigură că sarcinile inductive sunt încărcate și descărcate menținând rapid timpii scurti de masurare.

Încărcarea și descărcarea energiei stocate în miez sunt vizualizate pe afișaj. Dispozitivul de măsurare este, de asemenea, echipat cu funcții de siguranță pentru a proteja împotriva arcurilor cu descărcare în cazul  in care cablurile  de curent sunt deconectate.

 

Măsurători cu compensarea temperaturii

PROMET SMO poate determina o rezistență cu compensare a temperaturii. Temperatura la punctul de măsurare se măsoară cu ajutorul unui senzor, iar valoarea rezistenței este calculată luând temperatura de referință în considerare. O bază de date cu parametrii necesari pentru compensarea temperaturii este salvată în dispozitiv și poate fi extinsa   atunci când este necesar.

Integrarea în testarea întrerupător de circuit cu Actas

PROMET SMO este echipat cu interfețe pentru conectarea la instrumente de testare Actas. Cu ajutorul software-ului de testare Actas, măsurarea rezistenței poate fi integrata cu ușurință în testele de circuit breaker. Acest lucru face simplu pentru a automatiza testele și să efectueze o analiză cuprinzătoare a rezultatelor testului. Valorile măsurate sunt utilizate pentru evaluarea testelor și sunt incluse în raportul de încercare.

Atunci când este utilizat în asociere cu Actas, PROMET SMO poate efectua, de asemenea măsurători de rezistență de contact dinamic pe până la trei poli.

 

Operare simplă și intuitivă

Rezistiv, 3.5 "ecran tactil cu taste funcționale activate de operare intuitivă și oferă o afișare clară a parametrilor de testare și rezultatele măsurătorilor. Setările pot fi realizate rapid cu roata jog ergonomic, în timp ce inelul de iluminat integrat în acesta oferă un display foarte vizibil de curent, starea de test. Semnalele acustice sunt o sursă suplimentară de informații și  furnizeaza, de asemenea, feedback-ul în timpul setărilor.

Unitatea  de control  la distanță

Odată ce curentul de test a fost setat, o unitate de control la distanță opțional cu intrări de măsurare integrate pot fi folosite pentru a controla și de a salva măsurătorile. Semnalele  vizuale și acustice indică starea măsurătorii în prezent în curs de desfășurare.

Rezultate obținute de ieșire de gestionare și de testare raport prin PC

PROMET SMO poate fi conectat direct la un PC. Descărcarea și gestionarea datelor salvate în dispozitiv este ușor de făcut de către software-ul user-friendly. Rezultatele măsurătorilor, care sunt afișate într-o formă structurată în mod clar, pot fi, de asemenea, exportate într-o foaie de calcul Excel sau prezentate într-un raport de încercare.

PROMET 100-Tehnical Paper

PROMET 100-Tehnical Paper

PROMET 100-Tehnical Paper

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs