KoCoS PROMET High-Precision Ohm Meter 600

Garantie 12 Luni

kokos logo

PROMET de 100/200/600 - High Precision-Ohmmetru

Gama de produse PROMET folosesc putere electronica de ultima ora pentru a genera un curent de test reglabil în mod liber de până la 600 A, care este complet independent de tensiunea de alimentare. Rezistența este determinată prin măsurarea căderii de tensiune utilizând tehnologia de măsurare cu patru fire. Atât curentul de test și căderea de tensiune sunt măsurate prin intrările de măsurare de înaltă precizie. Pentru că  PROMET ohm-metri  poate genera  curenți de ieșire pentru o perioadă nelimitată de timp, ele pot fi de asemenea utilizate ca surse de curent.

 PROMET ohm-metri  sunt operate și controlate cu ajutorul a patru taste funcționale și un cadran rotativ. Măsurătorile pot fi controlate cu o telecomandă opțională. Curentul ajustabil liber este pornit și oprit prin rampe automate. Acest lucru previne apariția semnalelor tranzitorii care ar putea provoca evacuările indirecte să declanșeze în mod fals, pentru example.Valoarea rezistenței determinată de un PROMET ohm-metru  este afișat pe ecranul LCD și pot fi salvate cu ora și data în memoria internă.

 

Aplicatii

PROMET ohm-metru  sunt ideale pentru măsurători de rezistență de înaltă precizie în intervalul μΩ. Aplicațiile tipice includ măsurarea rezistenței de contact de întrerupătoare de circuit și a separatoarelor, testarea de bare colectoare și verificarea îmbinărilor sudate și a conexiunilor de împământare.

Interfață la Actas

PROMET ohm-metru include o interfață pentru conectarea la sistemele de testare disjunctorul gama de produse Actas pentru scopul specific de măsurare a rezistenței de contact. Utilizarea software-ului de testare Actas este apoi ușor să  integreze  măsurarea rezistenței statice în testele disjunctorului. Valorile de rezistență determinate în acest mod pot  fi, de asemenea, incluse ca rezultatele în rapoartele de încercare.

 

Unitate de control  la distanță

Odată ce curentul de test a fost stabilit, pot fi efectuate pana la 250 de masuratori  cu unitatea de comandă la distanță, care are propriile intrări de măsurare. Semnale vizuale și acustice indică starea măsurătorii în prezent în curs de desfășurare.

 

 

 Software PROMET

Un computer PC sau laptop poate fi, de asemenea, conectat direct la contoarele PROMET ohm-gama. Descărcarea și gestionarea datelor salvate în dispozitiv este ușor de făcut de către software-ul user-friendly. Rezultatele măsurătorilor sunt afișate într-o formă clar structurată și poate fi, de asemenea, exportate într-o foaie de calcul Excel sau un raport de încercare.

Rezistențe de contact

Măsurarea rezistenței de contact furnizează informații cu privire la starea sistemului de contact de aparate de comutație în sectorul greu de inginerie electrică. Rezistența de contact are o influență directă asupra pierderii de putere, care apar  în legătură cu aparatele  de comutație care transportă curenți. Masurarea rezistentei de contact poate indica, de asemenea, existența unor contacte sau a erodat conexiuni slăbite în sistemul de contact. Controalele  regulate fac posibilă identificarea cerințelor de întreținere într-un stadiu incipient, menținerea echipamentelor neplanificate în jos, ori la un nivel minim.

PROMET 600-Tehnical Paper

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs