Megger TTR100 Tester monofazat si trifazat pentru transformatoare

megger logo

Cel mai recent TTR disponibile de la Megger este TTR100, un instrument portabil, robust, usor si alimentat cu baterii. Acesta va completa mai multe produse de testare transformator existente si va masura rezistenta de izolatie si va avea functii ca rezistenta si polaritatea de lichide. Aceste fnctii precum si masurarea unghiului de faza, pot fi oprite atunci cand nu se folosesc.

Cu un raport de transformare de 20000:1, TTR100 ofera cea mai mare acuratete a raportului de transformare in industria de 0.1%.

Dispune de capabilitati software special.

TTR100 este utilizat pentru a efectua testul final și de calibrare a transformatoarelor în procesul de fabricație, cum ar fi AC sau Departamentul de testare. Cu ajutorul noului TTR100 în acest mediu se va îmbunătăți productivitatea de testare AC, ca să colecteze mai eficient și sa stoca cantități mari de date, care pot fi încărcate într-un fisier pe PC, sau program de baze de date.

 

Caracteristici generale:

  • Testeaza raportul  de transformare, deplasare de faza, curent de excitatie, grupul de vectori, rezistenta bobinelor si polaritatea
  • Complet automat, rapid, usor de folosit, portabil, robust, usor
  • Alimentat cu beterie, economie de energie si functie de optire
  • Tastatura alfanumerica
  • RS232 pentru transfer de date si imprimare
  • Pastreaza 200 de rezultate de testare si 100 setari predefinite de utilizator

 

ttr100 building code and accessories