Fluke 368 FC Cleste ampermetric TRMS

Garantie 36 Luni

Fluke Platinum Badge

Noii cleşti de măsură pentru scurgeri de curent Fluke® 368 FC şi 369 FC îi ajută pe electricienii din mediul industrial şi tehnicienii de întreţinere să identifice, documenteze, înregistreze şi să compare măsurătorile scurgerilor de curent în timp, pentru a ajuta la prevenirea problemelor înainte ca acestea să aibă loc, fără a opri echipamentele critice.

 

Caracteristici generale:

  • Aparatele de măsură solide au fălci cu diametru mare (40 mm pentru 368 FC, 61 mm pentru 369 FC) pentru lucrul cu conductoare de mari dimensiuni.
  • Fălcile de prindere sunt complet ecranate şi concepute pentru a capta cu precizie semnalele scurgerilor de curent foarte mici (chiar şi până la 10 μA) şi a minimiza interferenţele electromagnetice externe.
  • Aparatele de măsură true-RMS sunt concepute pentru a măsura cu exactitate semnalele complexe, având rezoluţii de până la 1 μA şi limita superioară de măsurare de peste 60 A.
  • Instrumentele 368 FC şi 369 FC sunt compatibile cu sistemul Fluke Connect® — un sistem de peste 40 instrumente de testare wireless care comunică cu aplicaţia Fluke Connect sau cu software-ul Fluke Connect Assets, o soluţie bazată pe stocarea datelor în cloud care colectează măsurătorile pentru a oferi o imagine complexă a stării echipamentelor critice — permiţând tehnicienilor să înregistreze şi să partajeze atât imagini termice, cât şi măsurători electrice în timp real pe smartphone-urile sau tabletele lor şi să le încarce automat în cloud. Rapoartele pot fi create şi partajate direct de la locul de muncă, prin e-mail.  De asemenea, Fluke Connect permite utilizatorilor să colaboreze în timp real cu alţi colegi prin apelurile video ShareLive™, ceea ce creşte productivitatea activităţii pe teren.*
  • Cleştii de măsură cu clasificare de siguranţă CAT III 600 V sunt dotaţi cu o lampă de lucru cu LED orientată către înainte pentru utilizare în dulapurile electrice întunecate, un afişaj cu iluminare de fundal cu dezactivare automată şi cu oprire automată pentru o durată de viaţă extinsă a bateriei.

 fluke connect banner

Pachetul de livrare include:

  • Fluke 368 FC
  • Husa de protectie
  • Baterii 2 AA
  • Manual de utilizare

Fluke 368 fc pachet de livrare

 

 

Fluke 368 fc fisa tehnica no1

Fluke 368 fc fisa tehnica no2

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs