DILO

Despre DILO

Dacă aveți nevoie de un partener tehnologic care combină calitatea superioară, durabilitatea și soluțiile inovatoare cu flexibilitatea unei companii mijlocii, DILO este partenerul dvs. perfect.

 

Fiind specializată în domeniile de competență principală ale "SF6 - manipularea gazelor" și "Indicatoare de înaltă presiune", ofera tot ce este necesar pentru soluții de succes, de la cele mai bune sfaturi de produs până la service. Cu mare pasiune și fără compromisuri. Prin urmare, DILO a fost renumit pe piețele tehnologice semnificative din întreaga lume de peste 60 de ani.

 

Manipularea gazelor SF6

În prezent, manipularea gazelor SF6 contribuie cu cea mai mare parte a cifrei de afaceri pentru DILO. Ca marcă de renume mondial, detine toate resursele și know how pentru a implementa cerințele clienților individuali rapid și flexibil.

 

Componente de conectica mecanica pentru presiuni inalte: fitting-uri, reductii, racorduri

Principiul de etanșare metal-metal dezvoltat de DILO este sistemul preferat în sectoare cu presiuni și temperaturi extrem de ridicate, precum și medii agresive. Gama noastră de produse va satisface practic toate cerințele privind diametrul țevilor și grosimea peretelui.

 

Distribuitor autorizat DILO in Romania

ARC Brasov este reprezentant autorizat DILO in Romania. Oferim consultanta si suport in alegerea celei mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra.