Megger

Despre Megger

Timp de peste 130 de ani, Megger a fost principalul furnizor de echipamente de masura si control pentru aplicații electrice. Marca a fost înregistrată pentru prima dată în mai 1903 și este pazită cu gelozie de companie. 

Produsele lor oferă soluții de testare în domeniile cele mai critice de întreținere, inclusiv localizarea defecțiunilor in cabluri, testarea releelor ​​de protecție și testarea calității energiei.

Aparatele oferite de Megger cuprind 30 de grupuri distincte de produse cu peste 1.000 de produse specifice.

Seturile de testare a întreruptoarelor, echipamentele de testare a contorului de putere și instrumentele de testare a releului de protecție au fost fabricate anterior sub marca Multi-Amp. Compania a realizat prima dată dezvoltarea unui sistem de testare a releelor ​​de protecție, complet automatizat, în 1984.

Instrumentele de înaltă calitate utilizate pentru testarea și întreținerea transformatoarelor, bateriilor și cablurilor subterane au fost fabricate anterior sub marca Biddle. 

Fabricarea testerelor de izolație de la 1kV la 10kV este momentul în care Megger a început. Acest nume de brand faimos datează din 1889, când a fost introdus primul tester portabil de izolație cu numele de marcă MEGGER.

Cea mai recentă adăugare la gama Megger este o gamă inovatoare de instrumente pentru domeniul telecomunicațiilor și a integrității datelor. Lucrand atat cu retele de cupru cat si cu cele de fibre optice si colaborand indeaproape cu principalii jucatori din industrie, firma a dezvoltat produse usor de folosit pentru a mentine costurile de testare si masurare in jos si a creste productivitatea.

 

Distribuitor autorizat Megger in Romania

ARC Brasov este reprezentant autorizat Megger in Romania.

Catalog Electrical test and measurement
solutions for the railway industry