Fluke

Despre Fluke

Fluke Corporation este lider mondial în productia, distributia si service-ul instrumentelor de masura si control si software-ului.

De la înfiintarea sa în 1948, Fluke a ajutat la definirea si dezvoltarea unei piete tehnologice unice, demonstrand capabilitati de testare si depanare care au ajuns vitale in industriile de productie si servicii. Fiecare noua fabrica de productie, birou, spital sau unitate construita astazi reprezinta un alt potential client pentru produsele Fluke.

De la instalatii electronice industriale, întretinere si service, la masurarea preciziei si controlul calitatii, uneltele Fluke ajuta la dezvoltarea afacerilor si a industriei din întreaga lume. Clientii si utilizatorii tipici includ tehnicieni, ingineri, metrologi, producatori de dispozitive medicale si profesionisti în retele de calculatoare - oameni care îsi pun reputatia pe instrumentele lor si folosesc instrumente pentru a-si extinde puterea si abilitatile personale.

Fluke a obtinut pozitia numarul unu sau numarul doi în fiecare piata pe care o concureaza. Marca Fluke are reputatia de portabilitate, robustete, siguranta, usurinta în utilizare si standarde rigide de calitate.

O filiala detinuta în întregime de Fortive Corporation (NYSE: FTV), Fluke este o corporatie multinationala cu sediul în Everett, Washington, Statele Unite ale Americii. Centrele de productie sunt situate în SUA, Marea Britanie, Asia si Olanda. Filiala de vânzari si servicii se afla în Europa, America de Nord, America de Sud, Asia si Australia. Fluke Corporation a autorizat distribuitori si canale de reprezentare a producatorilor în peste 100 de tari si are aproximativ 2.400 de angajati.

 

Distribuitor autorizat Fluke in Romania

ARC Brasov este reprezentant autorizat Fluke in Romania. Din anul 2017, ARC Brasov a devenit distribuitor PLATINUM, avand posibilitatea sa ofere clientilor sai o gama si mai larga de produse la preturi speciale.

 

Cumparati o camera de termoviziune Fluke Ti480PRO sau TiX580 si obtineti un produs Fluke Gratuit

Promotie valabila intre 1 martie  și 30  iunie 2023

Alegeți dintre  3 opțiuni: 

choose one

(1) lentila gratuit (alegerea de 2x teleobiectiv

sau obiectiv cu unghi larg), 

(2) multimetru termic Fluke 279 FC True-rms 

(3) Fluke Fluke <a href="ht