Fluke

Despre Fluke

Fluke Corporation este lider mondial în producția, distribuția și service-ul instrumentelor de masura si control și software-ului.

De la înființarea sa în 1948, Fluke a ajutat la definirea și dezvoltarea unei piețe tehnologice unice, demonstrand capabilități de testare și depanare care au ajuns vitale in industriile de producție și servicii. Fiecare nouă fabrică de producție, birou, spital sau unitate construită astăzi reprezintă un alt potențial client pentru produsele Fluke.

De la instalatii electronice industriale, întreținere și service, la măsurarea preciziei și controlul calității, uneltele Fluke ajută la dezvoltarea afacerilor și a industriei din întreaga lume. Clienții și utilizatorii tipici includ tehnicieni, ingineri, metrologi, producători de dispozitive medicale și profesioniști în rețele de calculatoare - oameni care își pun reputația pe instrumentele lor și folosesc instrumente pentru a-și extinde puterea și abilitățile personale.

Fluke a obținut poziția numărul unu sau numărul doi în fiecare piață pe care o concurează. Marca Fluke are reputația de portabilitate, robustețe, siguranță, ușurință în utilizare și standarde rigide de calitate.

O filială deținută în întregime de Fortive Corporation (NYSE: FTV), Fluke este o corporație multinațională cu sediul în Everett, Washington, Statele Unite ale Americii. Centrele de producție sunt situate în SUA, Marea Britanie, Asia și Olanda. Filiala de vânzări și servicii se află în Europa, America de Nord, America de Sud, Asia și Australia. Fluke Corporation a autorizat distribuitori și canale de reprezentare a producătorilor în peste 100 de țări și are aproximativ 2.400 de angajați.

 

Distribuitor autorizat Fluke in Romania

ARC Brasov este reprezentant autorizat Fluke in Romania. Din anul 2017, ARC Brasov a devenit distribuitor PLATINUM, avand posibilitatea sa ofere clientilor sai o gama si mai larga de produse la preturi speciale.