Frankonia

Frankonia este recunoscută ca o corporație tehnologică specializată pe camerele anecoice  si sistemele de testare EMC in sectorul automotive și industrial, pentru testarea compatibilității electromagnetice. Cu expertiza, flexibilitatea, calitatea și un grad ridicat de tehnologie, ei genereaza soluții de viitor la scară globală.

Frankonia este furnizorul preferat pentru soluții complete în ceea ce privește implementarea instalațiilor de testare EMC. Planifică, coordonează și definesc soluții personalizate cu și pentru clienții care respectă standardele actuale și viitoare. Datorită angajamentului lor de a oferi soluții holistice de laborator EMC, oferă expertiză remarcabilă în fiecare fază a unui proiect.

Proiectul de afaceri Frankonia convinge cu propriul său management de proiect, inginerie și producție, o cercetare de tendință, precum și o echipă proprie de instalare și service. Deci, asigurăm un nivel ridicat de tehnologie și calitate.

Fondată în 1987, compania a devenit un lider de piață în cei peste 30 de ani de activitate, asigurand solutii pentru majoritatea corporatiilor globale implicate in domeniul R&D.

ARC Brasov a devenit partenerul oficial în Romania și vă stăm la dispoziții cu soluții complete din portfoliul Frankonia pentru necesitățiile dumneavoastră.