Seaward

Despre Seaward

Înființată în urmă cu peste 30 de ani, Seaward Electronic cu sediul în Durham, Anglia este lider de piață în domeniul instrumentelor de testare a siguranței electrice.

Compania oferă soluții complete de testare pentru a permite companiilor și organizațiilor să respecte cerințele tuturor tipurilor de legislație privind siguranța electrică, inclusiv testarea portabilă a aparatelor, instalarea, examinarea medicală și testarea echipamentelor.

Seaward este renumit pentru angajamentul său față de dezvoltarea continuă a produselor, inovare și este liderul pieței mondiale în instrumentele portabile de testare a aparatelor (PATS) și accesorii asociate, cum ar fi software-ul PAT. Compania este dedicată stabilirii unor standarde mai înalte de calitate și performanță.

Seaward recunoaște nevoile profesioniștilor de testare și înțelege cerințele practice ale testelor de azi. Reputația companiilor a fost construită pe dezvoltarea de soluții inovatoare, dar practice.

Seaward are o rețea vastă de distribuție în Marea Britanie și este reprezentată în toată lumea în 30 de țări. Ca parte a Grupului Seaward, Seaward Electronic se bucură de succes alături de celelalte mărci ale Grupului, Cropico - Măsurarea Preciziei, produsele Rigel Medical - Inginerie Biomedicală, Clare Instruments - echipament de testare a conformității electrice pentru producătorii și companiile de închiriere și Seaward Group USA - Group, în Florida, SUA.

Seaward este, de asemenea, membru al GAMBICA și este asociat programului de complianță B2B care operează alături de directiva WEEE.

 

Distribuitor autorziat Seaward in Romania

ARC Brasov este reprezentant autorizat Seaward in Romania.