Tabor

Despre Tabor

În ultimele patru decenii, Tabor Electronics a devenit lider mondial în industria de testare și măsurare. Compania a câștigat recunoașterea globală prin forța de muncă înalt calificată și capacitățile inovatoare de inginerie.

Fondată pe cea mai inovatoare invenție a lui Zvi Glazer, primul contor automat din lume, Tabor a fost înființat în 1971 ca un spin-off al primei inițiative Israeliene "Start-up", Elron Corporation. Tabor a început ca designer și producător de multimetre, wattmetre, DMM-uri, digitizatoare și generatoare și a evoluat în ultimele două decenii într-un lider de renume mondial pe piața surselor de semnal. De-a lungul anilor, Tabor și-a produs propriile produse de marcă și a fost un producător original de echipamente (OEM) pentru brandurile principale din industrie.

Astăzi, portofoliul extins de produse al companiei include amplificatoare de semnal, generatoare de forme de undă, funcții și arbitrare, programe de creare a formei de undă și multe altele, în diferite platforme, interfețe și intervale de frecvență. Din punct de vedere tehnologic avansate, oferind cele mai înalte niveluri de performanță, fiabilitate și, mai ales, competitivitatea prețurilor, ele sunt căutate într-o gamă variată de aplicații.

În ultimul deceniu, Tabor și-a extins acoperirea globală. Cu sediul în Tel Hanan, Israel, Tabor menține o rețea de distribuție la nivel mondial și a devenit partenerul de alegere pentru peste 50 de distribuitori și integratori principali din întreaga lume.

 

Distribuitor autorizat Tabor in Romania

ARC Brasov este reprezentant autorizat Tabor in Romania.