Beha-Amprobe

Despre Beha-Amprobe

Cu o experiență combinată de peste 100 de ani, bine-cunoscutul brand german Beha și Amprobe din SUA au un istoric interesant. Si-au unit forțele și, împreună, s-au angajat să faca activitatea mai sigură, mai rapidă și mai ușoară decât oricând. Expertiza lor este legendara. Cu aproape 70 de ani în urmă, în 1948, au inventat primul clampmetru și de atunci nu s-au oprit din inovare. De la multimetre la detectoare de tensiune, la Beha-Amprobe au îmbunătățit constant designul pentru a oferi cele mai bune instrumente.

Instrumente de testare inovatoare pentru electricieni

Indiferent dacă aveți nevoie de instrumente de testare pentru aplicații industriale, comerciale sau rezidențiale, la Beha-Amprobe gasiti echipamente de testare inovatoare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Toate instrumentele sunt testate riguros pentru a asigura calitatea și siguranța pe care o cunoașteți și care aveți încredere.

 

Distribuitor autorizat Beha-Amprobe in Romania

Produsele Beha-Amprobe sunt vândute și susținute de o gamă largă de dealeri in intreaga lume și sunt susținute de un serviciu profesional de asistență. Acest lucru face Beha-Amprobe locul potrivit pentru testare de instalare, testare de aparate (PAT), detectoare de tensiune și testeri de continuitate, multimetre digitale, cleme și termometre pentru măsurători în aplicații rezidențiale, HVAC, electrice și industriale și multe alte instrumente de testare.

ARC Brasov este reprezentant autorizat Beha-Amprobe in Romania.

 

Cataloage Produse 

Catalog BEHA AMPROBE 

Beha-Amprobe Residential Brochure

 

Discuta cu specialistii nostri despre aplicatiile la care poti folosi aceste produse ofertare@arc.ro