BK Precision

Despre BK Precision

De peste 60 de ani, B & K Precision Corporation își construiește reputația de excelență în proiectarea și fabricarea instrumentelor de testare și măsurare fiabile și rentabile. Produsele companiei sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații, printre care proiectarea, cercetarea și dezvoltarea, testarea liniei de producție, întreținerea industrială și serviciul de câmp electronic. B & K Instrumentele de testare și măsurare de precizie sunt echipamente standard într-un număr mare de universități și școli tehnice care pregătesc viitorii ingineri și tehnicieni. B & K Precision a fost fondată în 1951 și are sediul în Yorba Linda, California.

B & K oferă o gamă completă de instrumente generale de testare și măsurare. Produsele principale includ surse de alimentare și sarcini electronice DC, generatoare de semnale (în special funcții și generatoare arbitrare), testere de componente, osciloscoape, analizoare de spectru și multimetre. O completă completă de programatori de dispozitive, testeri video și de cablu, testoare electrice și de baterii și testeri de mediu. Produc, de asemenea, o gamă largă de sonde, conductori, adaptoare și accesorii suplimentare care facilitează testarea.

 

Distribuitor autorizat BK Precision in Romania

ARC Brasov este reprezentant autorizat BK Precision in Romania. Avem dovada unui parteneriat de incredere pe termen lung.