EBRO

Despre EBRO

EBRO face parte din Xylem Analytics și este un furnizor de frunte al dispozitivelor profesionale de măsurare pentru domeniile produselor alimentare, medicale, farmaceutice și industriale.

Brandurile globale ale Xylem Analytics sunt lideri pe piata instrumentelor de laborator de zeci de ani si se bazeaza in fiecare zi pe colaborarea cu peste 150 de tari. Lucrând într-un parteneriat adevărat cu clienții, EBRO ofera expertiză aprofundată în aplicatii bazate pe lunga lor istorie de inovare în instrumente și servicii. Soluțiile de analiză, măsurare și monitorizare ajută multe dintre laboratoarele și procesele industriale moderne de astăzi și oferă clienților soluțiile de încredere și de înaltă performanță de care au nevoie pentru a reuși.

Xylem Analytics face parte din compania Xylem Inc., o companie globală axată pe rezolvarea problemelor de apă cele mai provocatoare și fundamentale din lume. Deoarece analiza precisă este esențială pentru industria apei, Xylem Analytics pune la dispoziție diversele mărci de produse pentru leadershipul în acest domeniu și în afara acestuia, oferind cele mai bune instrumente de monitorizare în laborator și de teren din întreaga gamă largă de industrii.

 

Distribuitor autorizat EBRO in Romania

ARC Brasov este reprezentant autorizat EBRO in Romania. Regasiti produsele lor in sectiunea - Marimi neelectrice.