SebaKMT

Despre SebaKMT

Fondată în 1951 ca agenție comercială pentru instalații industriale, dr. Herbert Iann și-a extins în curând activitatea prin producerea și dezvoltarea de echipamente de măsurare pentru localizarea scurgerilor în rețelele de distribuție ale apei potabile.

La sfârșitul anilor '60, în portofoliul de produse au fost adăugate dispozitive pentru localizarea liniilor de tensiune, în anii 1970, echipamente de localizare a defecțiunilor pentru cablurile de alimentare. În anii 1980, au urmat dispozitivele de localizare a defectelor pentru cablurile de telecomunicații.

După moartea fondatorului companiei, Dr. Herbert Iann, în 1995 fiul și fiica sa, Max (Dr) și Adriane, au preluat conducerea companiei. In acelasi an, Seba Dynatronic a preluat principalul sau concurent, Hagenuk KMT Kabelmesstechnik GmbH, cu sediul de productie din Radeburg, langa Dresda. Organizația comună de vânzări, SebaKMT, a început operațiunile de afaceri în 2000.

SebaKMT are reprezentanți în 130 de țări din întreaga lume, cu personal excelent pregătit și cu cea mai modernă tehnologie. Cu aceasta avem cea mai cuprinzătoare rețea de servicii și consultanță din industrie.

Din 2012 este membru al grupului Megger.

 

Distribuitor autorizat SebaKMT in Romania

ARC Brasov este reprezentant autorizat SebaKMT in Romania.