PHENIX TECHNOLOGIES

Despre Phenix Technologies

Phenix Technologies este un producător important de sisteme și componente de testare de înaltă tensiune, de mare curent și de mare putere. Misiunea lor este de a proiecta și de a produce sisteme de testare superioare pentru a satisface nevoile specific ale clientului. De la seturi portabile de testare la sisteme de peste 1 milion de volți personalizate, Phenix Technologies utilizează resurse inginerice interne, capacitățile de fabricație și flexibilitate pentru a oferi soluții avansate clienților din întreaga lume din 1975.

Toate componentele principale ale sistemelor sunt produse în facilitatea modernă de producție și sediu, situat în Maryland, SUA. De la proiectarea electrică, mecanică și software până la producția reală și finalizarea finală a sistemului de testare, produsul este controlat de tehnicienii Phenix de la început până la sfârșit, asigurându-se că standardele lor riguroase de calitate sunt îndeplinite la fiecare pas. Iau în serios standardele ISO9001, astfel încât clienții să se poată asigura că standardele de calitate sunt monitorizate și îmbunătățite continuu.

Deși Phenix Technologies are sediul central în zona montana din vestul Marii Britanii, birouri suplimentare de vânzări sunt situate în sudul și vestul SUA, Basel, Elveția și Taipei, Taiwan. În plus, reprezentanții Phenix Technologies se află în SUA și în peste 50 de țări.

 

Distribuitor autorizar Phenix Technologies in Romania

ARC Brasov este reprezentant autorizat Phenix Technologies in Romania.